Fri
Rejs direkte til Pigadia med færge
Pigadia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Fri til Pigadia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Fri til Pigadia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Fri til Pigadia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Fri til Pigadia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Fri til Pigadia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets, så du kan finde det Fri Pigadia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Fri til Pigadia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Fri - Pigadia

Afgangshavn
Fri
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Pigadia
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
28 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Fri Pigadia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Fri til Pigadia, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 410 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Fri til Pigadia, er 239 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Fri til Pigadia er 1 timer 10 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 10 minutter om at nå Pigadia, mens de hurtigste både vil ankomme til Pigadia på 1 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Fri kl. 06:35. Den sidste båd til Pigadia afgår fra havnen i Fri kl. 10:55.

Gennemsnitspris for Fri til Pigadia færgeoverfart
239 kr.
Prisinterval på færger Fri Pigadia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 410 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Fri Pigadia
1 timer 10 minutter
Afgangstid for første færge til Pigadia
06:35
Tidspunkt for sidste færge til Pigadia
10:55
Ankomsttid for første færge til Pigadia
07:45
Ankomsttid for sidste færge til Pigadia
12:05

Hvorfor tage færgen fra Fri til Pigadia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Fri til Pigadia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Pigadia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Fri til Pigadia er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Om bord på en ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets-færge vil du nyde en jævn start fra Fri og sejle med mindre end 40 km/t til Pigadia. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Pigadia, for oplevelsen er så behagelig!
Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. I Fri kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Pigadia fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Fri til Pigadia, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Fri og Pigadia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Fri og Pigadia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Fri Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Fri-Pigadia og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Pigadia priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Fri og Pigadia. ANEK Lines opererer 3 overfarter om ugen til Pigadia fra Fri, og rejsetiden er 1 timer 40 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
1 timer 40 minutter
3 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Fri Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Fri-Pigadia og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Pigadia priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Fri og Pigadia. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Fri Pigadia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Pigadia priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Fri og Pigadia. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos
Sea Jets Fri Pigadia
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Fri-Pigadia priser og bestille en Sea Jets billet mellem Fri og Pigadia. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Fri? Hvor ankommer bådene i Pigadia?

Afgangshavn i Fri

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets færger afgår til Pigadia fra følgende havne i Fri:

Kasos
Kort

Ankomsthavn i Pigadia

Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Pigadia fra følgende havne:

Karpathos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Fri til Pigadia, tager det mindst 1 timer 40 minutter at tilbagelægge de 28 km fra Fri til Pigadia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Fri og Pigadia om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos og Sea Jets). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Fri til Pigadia.

Der er 4 rederier, der forbinder Fri og Pigadia: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Fri Pigadia booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Fri og Pigadia tilbagelægger du 28 km.

For at tage med båd fra Fri til Pigadia, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 410 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 239 kr..

Den første færge afgår fra Fri kl. 06:35 til Pigadia.

Den sidste færge til Pigadia afgår normalt fra Fri kl. 10:55.

Hvordan er en færgeoverfart fra Fri til Pigadia?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Fri til Pigadia-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Fri Pigadia med ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Fri til landgang i Pigadia. Du kan også finde praktiske oplysninger om Fri og Pigadia.

Afgang fra Fri med færge

Inden du tager af sted på din færgetur fra Fri Pigadia til Fri, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Fri havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Fri. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Fri - Pigadia / Gå til Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries eller ANEK Lines-skranken i færgeterminalen i Fri for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Ombordstigning på skibet til Pigadia / I færgeterminalen i Fri udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Fri til Pigadia

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Pigadia, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Pigadia:

  • Anløb af Pigadia Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Pigadia fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Fri til Pigadia i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Pigadia.
  • Forlad skibet og udforsk Pigadia / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Pigadia kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Pigadia for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt