Rejser med færge fra Funchal til Kanariske øer

At rejse med færge fra Funchal til Kanariske øer er et fremragende valg! Funchal-Kanariske øer-færger drives af 1 rederier (Empresa de Navegação Madeirense), der betjener havnene i Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas De Gran Canaria og Funchal.

For at være sikker på at finde en billig Funchal Kanariske øer bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Empresa de Navegação Madeirense.

Færge Funchal Kanariske øer i tal

Lande
Portugal
Spanien
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Funchal Kanariske øer færgeruter

Leder du efter en færge fra Funchal til Kanariske øer? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Funchal og Kanariske øer på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Empresa de Navegação Madeirense tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Funchal, Las Palmas De Gran Canaria eller Santa Cruz de Tenerife kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Funchal og Kanariske øer, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Empresa de Navegação Madeirense. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem Funchal og Kanariske øer!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Funchal Kanariske øer - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Funchal til Kanariske øer

Kanariske øer: Ankomst med færge fra Funchal og udforskning af regionen

Der er flere havne i Spanien, hvorfra du kan gå om bord på en færge til De Kanariske Øer, bl.a. Cádiz, Huelva, Almería og Malaga. Du kan også tage en færge fra Portugal eller Marokko. Rejsetiden varierer afhængigt af destinationen, men generelt tager det mellem 24 og 48 timer at nå til De Kanariske Øer fra det spanske fastland.

Et af de vigtigste færgeselskaber, der opererer i denne region, er Naviera Armas. Det tilbyder forbindelser til alle øerne i øgruppen, undtagen La Graciosa. Fred Olsen Express er et andet færgeselskab, der betjener flere øer i øgruppen. Begge selskaber tilbyder regelmæssige forbindelser hele året rundt.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None