Funchal
Rejs direkte til Porto Santo med fly, færge
Porto Santo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Funchal til Porto Santo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Funchal til Porto Santo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Funchal til Porto Santo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Funchal til Porto Santo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Funchal til Porto Santo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Porto Santo Line, så du kan finde det Funchal Porto Santo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Porto Santo Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Funchal til Porto Santo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Funchal - Porto Santo

Afgangshavn
Funchal
Portugal
Madeira
Ankomsthavn
Porto Santo
Portugal
Madeira
Afstand
71 km
Færgeselskaber
Porto Santo Line
Hyppighed af overfarter
13 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Funchal Porto Santo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Funchal til Porto Santo, kan du finde billetter fra 269 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1671 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Funchal til Porto Santo, er 955 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Funchal til Porto Santo er 2 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 30 minutter om at nå Porto Santo, mens de hurtigste både vil ankomme til Porto Santo på 2 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Funchal kl. 08:00. Den sidste båd til Porto Santo afgår fra havnen i Funchal kl. 19:00.

Gennemsnitspris for Funchal til Porto Santo færgeoverfart
955 kr.
Prisinterval på færger Funchal Porto Santo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
269 kr. - 1671 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Funchal Porto Santo
2 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Porto Santo
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Porto Santo
19:00
Ankomsttid for første færge til Porto Santo
10:30
Ankomsttid for sidste færge til Porto Santo
21:30

Hvilke selskaber opererer færger mellem Funchal og Porto Santo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Funchal og Porto Santo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Porto Santo Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Porto Santo Line Funchal Porto Santo
Porto Santo Line
Færgeselskabet Porto Santo Line driver overfarter i Portugal og især søforbindelser mellem havnene i Funchal og Porto Santo. På Vivanoda kan du sammenligne Funchal-Porto Santo priser og bestille en Porto Santo Line billet mellem Funchal og Porto Santo. Porto Santo Line opererer 13 overfarter om ugen til Porto Santo fra Funchal, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Porto Santo Line
2 timer 20 minutter
13 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Funchal? Hvor ankommer bådene i Porto Santo?

Afgangshavn i Funchal

Porto Santo Line færger afgår til Porto Santo fra følgende havne i Funchal:

Funchal
Kort

Ankomsthavn i Porto Santo

Porto Santo Line skibe ankommer til Porto Santo fra følgende havne:

Porto Santo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt