Fynshav
Rejs direkte til Bøjden med færge
Bøjden
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Fynshav til Bøjden?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Fynshav til Bøjden? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Fynshav til Bøjden er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Fynshav til Bøjden, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Fynshav til Bøjden.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som AlsFærgen, så du kan finde det Fynshav Bøjden færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra AlsFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Fynshav til Bøjden, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Fynshav - Bøjden

Afgangshavn
Fynshav
Danmark
Ankomsthavn
Bøjden
Danmark
Afstand
15 km
Færgeselskaber
AlsFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Fynshav til Bøjden?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Fynshav til Bøjden være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Bøjden. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Fynshav til Bøjden er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Fynshav Bøjden-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på AlsFærgen-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Fynshav på en AlsFærgen-færge, der tilbagelægger de 15 km til Bøjden med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Fynshav-Bøjden-overfart lidt for kort!
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. I Fynshav kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af AlsFærgen-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Bøjden fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Fynshav og Bøjden?

Hvis du ønsker at rejse mellem Fynshav og Bøjden med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder AlsFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

AlsFærgen Fynshav Bøjden
AlsFærgen
Færgeselskabet AlsFærgen driver overfarter i Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Fynshav og Bøjden. På Vivanoda kan du sammenligne Fynshav-Bøjden priser og bestille en AlsFærgen billet mellem Fynshav og Bøjden. Flere oplysninger om AlsFærgen

Hvor afgår færgerne i Fynshav? Hvor ankommer bådene i Bøjden?

Afgangshavn i Fynshav

AlsFærgen færger afgår til Bøjden fra følgende havne i Fynshav:

Port of Fynshav
Kort

Ankomsthavn i Bøjden

AlsFærgen skibe ankommer til Bøjden fra følgende havne:

Bojden
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Fynshav og Bøjden: AlsFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af AlsFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra AlsFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Fynshav Bøjden booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Fynshav og Bøjden tilbagelægger du 15 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Fynshav til Bøjden?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Fynshav og Bøjden ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Fynshav til udstigning i Bøjden, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i AlsFærgen' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Fynshav og Bøjden.

Ombordstigning i Fynshav

Inden du tager af sted på din færgetur fra Fynshav Bøjden til Fynshav, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Fynshav havn / Du skal ankomme i havnen i Fynshav i god tid. Tjek venligst dette med dit AlsFærgen-selskab. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Fynshav - Bøjden / I færgeterminalen i Fynshav skal du kigge efter AlsFærgen-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Bøjden / Fra færgeterminalen i Fynshav vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge AlsFærgen-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Fynshav og Bøjden

På skibet fra AlsFærgen har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgen nærmer sig Bøjden, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Bøjden:

  • Bøjden Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Bøjden Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Bøjden fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Bøjden Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Bøjden / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Bøjden kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Bøjden begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt