Anbefalet rute
Genova
Rejs direkte til Porto Torres med færge
Porto Torres
Se priser
Alternative ruter
Genova
Rejs med færge til Ajaccio
Ajaccio
Rejs med færge til Porto Torres
Porto Torres
Se priser
Genova
Rejs med tog, bus, samkørsel til Nice
Nice
Rejs med færge til Porto Torres
Porto Torres
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Genova til Porto Torres?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Genova til Porto Torres? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Genova til Porto Torres er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Genova til Porto Torres, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Genova til Porto Torres.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea eller Saremar, så du kan finde det Genova Porto Torres færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Genova til Porto Torres, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Genova - Porto Torres

Afgangshavn
Genova
Italien
Ligurien
Ankomsthavn
Porto Torres
Italien
Sardinien
Afstand
400 km
Færgeselskaber
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar
Hyppighed af overfarter
13 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Genova Porto Torres: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Genova til Porto Torres, kan du finde billetter fra 231 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 4380 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Genova til Porto Torres, er 903 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Genova til Porto Torres er 12 timer 4 minutter. De langsomste færger vil være 13 timer 45 minutter om at nå Porto Torres, mens de hurtigste både vil ankomme til Porto Torres på 10 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Genova kl. 01:30. Den sidste båd til Porto Torres afgår fra havnen i Genova kl. 23:59.

Gennemsnitspris for Genova til Porto Torres færgeoverfart
903 kr.
Prisinterval på færger Genova Porto Torres (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
231 kr. - 4380 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Genova Porto Torres
12 timer 4 minutter
Afgangstid for første færge til Porto Torres
01:30
Tidspunkt for sidste færge til Porto Torres
23:59
Ankomsttid for første færge til Porto Torres
07:15
Ankomsttid for sidste færge til Porto Torres
15:15

Hvorfor tage færgen fra Genova til Porto Torres?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Genova til Porto Torres være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Porto Torres. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Genova til Porto Torres er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Genova-Porto Torres-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Genova til udstigning i Porto Torres, står kvalificeret og smilende personale fra Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Genova Porto Torres-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Porto Torres uden stress og helt afslappet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Genova og Porto Torres på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Genova, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Porto Torres flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Genova og Porto Torres vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Genova og Porto Torres?

Hvis du ønsker at rejse mellem Genova og Porto Torres med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Moby Lines Genova Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines er et italiensk færgeselskab, der har betjent Sardinien og Korsika fra Italien siden 1959. Hvordan bestiller jeg en Moby Lines Genova Porto Torres overfart? Ved at bruge Vivanoda og dens multi-transport søgemaskine! På Vivanoda kan du sammenligne Genova-Porto Torres priser og bestille en Moby Lines billet mellem Genova og Porto Torres. Flere oplysninger om Moby Lines
Grandi Navi Veloci Genova Porto Torres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Genova-Porto Torres priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Genova og Porto Torres. Grandi Navi Veloci opererer 4 overfarter om ugen til Porto Torres fra Genova, og rejsetiden er 11 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci
11 timer 20 minutter
4 overfarter om ugen
Tirrenia di Navigazione Genova Porto Torres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione er et færgeselskab med hjemsted i Cagliari, Sardinien. Selskabet blev grundlagt i 1946 og tilbyder overfarter til flere destinationer i Italien og på Sardinien. På Vivanoda kan du sammenligne Genova-Porto Torres priser og bestille en Tirrenia di Navigazione billet mellem Genova og Porto Torres. Tirrenia di Navigazione opererer 9 overfarter om ugen til Porto Torres fra Genova, og rejsetiden er 9 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Tirrenia di Navigazione
9 timer 30 minutter
9 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Genova? Hvor ankommer bådene i Porto Torres?

Afgangshavn i Genova

Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione færger afgår til Porto Torres fra følgende havne i Genova:

Ponte Assereto
Kort

Ankomsthavn i Porto Torres

Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Moby Lines skibe ankommer til Porto Torres fra følgende havne:

Porto Torres
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Genova til Porto Torres, tager det mindst 9 timer 30 minutter at tilbagelægge de 400 km fra Genova til Porto Torres.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Genova og Porto Torres om vinteren) og af færgeselskabet (Moby Lines, Grandi Navi Veloci og Tirrenia di Navigazione). Der er i øjeblikket 13 overfarter om ugen fra Genova til Porto Torres.

Der er 3 rederier, der forbinder Genova og Porto Torres: Moby Lines, Grandi Navi Veloci og Tirrenia di Navigazione.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Genova Porto Torres booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Genova og Porto Torres tilbagelægger du 400 km.

For at tage med båd fra Genova til Porto Torres, kan du finde priser fra 231 kr. for den laveste, til 4380 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 903 kr..

Den første færge afgår fra Genova kl. 01:30 til Porto Torres.

Den sidste færge til Porto Torres afgår normalt fra Genova kl. 23:59.

Oplev en færgeoverfart fra Genova til Porto Torres

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Genova og Porto Torres ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Genova til udstigning i Porto Torres, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea og Saremar' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Genova og Porto Torres.

Ombordstigning i Genova

Inden du tager af sted på din færgetur fra Genova Porto Torres til Genova, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Genova havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Genova inden for den tidsfrist, som Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Genova - Porto Torres / Gå til Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Moby Lines-skranken i færgeterminalen i Genova for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Porto Torres / Fra færgeterminalen i Genova vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Genova til Porto Torres

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Moby Lines, Grandi Navi Veloci eller Tirrenia di Navigazione-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Porto Torres

Her er nogle oplysninger om udstigning i Porto Torres:

  • Anløb af Porto Torres Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Porto Torres havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Genova til Porto Torres i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Porto Torres.
  • Forlad skibet og udforsk Porto Torres / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. Toldpersonalet i Porto Torres havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Porto Torres for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt