Rejser med færge fra Genova til Tunesien

At rejse med færge fra Genova til Tunesien er et fremragende valg! Genova-Tunesien-færger drives af 2 rederier (Grandi Navi Veloci eller CTN Tunisia Ferries), der betjener havnene i Tunis og Genova.

For at være sikker på at finde en billig Genova Tunesien bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Grandi Navi Veloci og CTN Tunisia Ferries.

Med en samlet frekvens på over 3 overfarter om ugen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Genova Tunesien bådtur.

Færge Genova Tunesien i tal

Lande
Italien
Tunesien
Antal overfarter
3 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Genova Tunesien færgeruter

Leder du efter en færge fra Genova til Tunesien? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Genova og Tunesien på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra CTN Tunisia Ferries eller Grandi Navi Veloci tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Genova eller Tunis kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Genova og Tunesien, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Grandi Navi Veloci eller CTN Tunisia Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Genova og Tunesien!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Genova Tunesien - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Genova til Tunesien

Tunesien: Færgerejse og opdagelse af landet

For det første er der flere havne i Tunesien, hvor du kan gå om bord på en færge. De mest populære havne er Tunis, La Goulette, Sousse og Zarzis. De vigtigste færgeselskaber er CTN (Compagnie Tunisienne de Navigation) og Corsica Linea.

Der er flere færgeruter, der forbinder Tunesien med Europa, bl.a. Tunis-Marseille-linjen, Tunis-Genève-linjen og Tunis-Palermo-linjen. Disse linjer drives af CTN og Corsica Linea. Der findes også færgeruter, der forbinder Tunesien med andre Maghreb-lande, bl.a. Libyen og Algeriet.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None