Rejser med færge fra Göteborg til Tyskland

At rejse med færge fra Göteborg til Tyskland er et fremragende valg! Göteborg-Tyskland-færger drives af 1 rederier (Stena Line), der betjener havnene i Kiel og Göteborg.

For at være sikker på at finde en billig Göteborg Tyskland bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Stena Line.

Med en samlet frekvens på over 7 overfarter om ugen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Göteborg Tyskland bådtur.

Færge Göteborg Tyskland i tal

Lande
Sverige
Tyskland
Antal overfarter
7 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Göteborg Tyskland færgeruter

Leder du efter en færge fra Göteborg til Tyskland? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Göteborg og Tyskland på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Stena Line tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Göteborg eller Kiel kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Göteborg og Tyskland, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Stena Line. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Göteborg og Tyskland!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Göteborg Tyskland - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Göteborg til Tyskland

Tyskland: Færgerejse og opdagelse af landet

Færgehavne i Tyskland:
Tyskland har flere store færgehavne langs den nordlige kyst og Østersøkysten. De mest populære havne er Cuxhaven, Hamborg, Kiel, Rostock og Sassnitz. Disse havne tilbyder forbindelser til mange internationale destinationer såvel som indenrigssejlads.

Færger:
Forskellige færgeselskaber opererer i Tyskland og tilbyder en bred vifte af muligheder for rejsende. Tyske færger er kendt for deres komfort, pålidelighed og behagelige miljø. Du kan vælge mellem forskellige kahytsklasser, der passer til dit budget og dine præferencer. Mange af disse færger har også underholdningsfaciliteter om bord, herunder restauranter, toldfrie butikker og endda swimmingpools.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None