Anbefalet rute
Gytheio
Rejs direkte til Antikythira med færge
Antikythira
Se priser
Alternative ruter
Gytheio
Rejs med færge til Kythira
Kythira
Rejs med færge til Antikythira
Antikythira
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Gytheio til Antikythira?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Gytheio til Antikythira? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Gytheio til Antikythira er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Gytheio til Antikythira, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Gytheio til Antikythira.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, så du kan finde det Gytheio Antikythira færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Lane Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Gytheio til Antikythira, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Gytheio - Antikythira

Afgangshavn
Gytheio
Grækenland
Peloponnes
Ankomsthavn
Antikythira
Grækenland
Attica
Afstand
117 km
Færgeselskaber
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Gytheio til Antikythira?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Gytheio til Antikythira være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Antikythira. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Gytheio til Antikythira er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Gytheio til Antikythira ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Sea Jets eller Lane Sea Lines står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Gytheio, til det forlader Antikythira. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Gytheio Antikythira-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Sea Jets eller Lane Sea Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Gytheio og Antikythira?

Hvis du ønsker at rejse mellem Gytheio og Antikythira med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Lane Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Gytheio Antikythira
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Gytheio-Antikythira priser og bestille en Sea Jets billet mellem Gytheio og Antikythira. Flere oplysninger om Sea Jets
Lane Sea Lines Gytheio Antikythira
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Gytheio og Antikythira. På Vivanoda kan du sammenligne Gytheio-Antikythira priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Gytheio og Antikythira. Flere oplysninger om Lane Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Gytheio? Hvor ankommer bådene i Antikythira?

Afgangshavn i Gytheio

Sea Jets eller Lane Sea Lines færger afgår til Antikythira fra følgende havne i Gytheio:

Gytheio
Kort
Gythion
Kort

Ankomsthavn i Antikythira

Lane Sea Lines eller Sea Jets skibe ankommer til Antikythira fra følgende havne:

Antikythira
Kort
Andre alternative overfarter mellem Gytheio og Antikythira
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Gytheio og Antikythira: Sea Jets og Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din overfart mellem Gytheio og Antikythira tilbagelægger du 117 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt