Haría
Rejs direkte til Caleta del Sebo med færge
Caleta del Sebo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Haría til Caleta del Sebo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Haría til Caleta del Sebo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Haría til Caleta del Sebo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Haría til Caleta del Sebo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Haría til Caleta del Sebo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero, så du kan finde det Haría Caleta del Sebo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Haría til Caleta del Sebo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Haría - Caleta del Sebo

Afgangshavn
Haría
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Caleta del Sebo
Spanien
Kanariske øer
Afstand
5 km
Færgeselskaber
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Hyppighed af overfarter
19 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Haría Caleta del Sebo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Haría til Caleta del Sebo, kan du finde billetter fra 112 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 112 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Haría til Caleta del Sebo, er 112 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Haría til Caleta del Sebo er 25 minutter. De langsomste færger vil være 25 minutter om at nå Caleta del Sebo, mens de hurtigste både vil ankomme til Caleta del Sebo på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Haría kl. 08:00. Den sidste båd til Caleta del Sebo afgår fra havnen i Haría kl. 11:00.

Gennemsnitspris for Haría til Caleta del Sebo færgeoverfart
112 kr.
Prisinterval på færger Haría Caleta del Sebo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
112 kr. - 112 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Haría Caleta del Sebo
25 minutter
Afgangstid for første færge til Caleta del Sebo
08:00
Tidspunkt for sidste færge til Caleta del Sebo
11:00
Ankomsttid for første færge til Caleta del Sebo
08:25
Ankomsttid for sidste færge til Caleta del Sebo
11:25

Hvorfor tage færgen fra Haría til Caleta del Sebo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Haría til Caleta del Sebo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Caleta del Sebo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Haría til Caleta del Sebo er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Haría til Caleta del Sebo ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Haría, til det forlader Caleta del Sebo. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Haría på en Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero-færge, der tilbagelægger de 5 km til Caleta del Sebo med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske fortryder du endda, at du ankommer til Caleta del Sebo så hurtigt!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Haría og Caleta del Sebo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Haría og Caleta del Sebo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Biosfera Express Haría Caleta del Sebo
Biosfera Express
Færgeselskabet Biosfera Express driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Haría og Caleta del Sebo. På Vivanoda kan du sammenligne Haría-Caleta del Sebo priser og bestille en Biosfera Express billet mellem Haría og Caleta del Sebo. Biosfera Express opererer 9 overfarter om dagen til Caleta del Sebo fra Haría, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Biosfera Express
30 minutter
9 overfarter om dagen
Lineas Maritimas Romero Haría Caleta del Sebo
Lineas Maritimas Romero
Færgeselskabet Lineas Maritimas Romero driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Haría og Caleta del Sebo. På Vivanoda kan du sammenligne Haría-Caleta del Sebo priser og bestille en Lineas Maritimas Romero billet mellem Haría og Caleta del Sebo. Lineas Maritimas Romero opererer 10 overfarter om dagen til Caleta del Sebo fra Haría, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Lineas Maritimas Romero
30 minutter
10 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Haría? Hvor ankommer bådene i Caleta del Sebo?

Afgangshavn i Haría

Biosfera Express eller Lineas Maritimas Romero færger afgår til Caleta del Sebo fra følgende havne i Haría:

Orzola
Kort

Ankomsthavn i Caleta del Sebo

Lineas Maritimas Romero eller Biosfera Express skibe ankommer til Caleta del Sebo fra følgende havne:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Haría til Caleta del Sebo, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 5 km fra Haría til Caleta del Sebo.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Haría og Caleta del Sebo om vinteren) og af færgeselskabet (Biosfera Express og Lineas Maritimas Romero). Der er i øjeblikket 19 overfarter om dagen fra Haría til Caleta del Sebo.

Der er 2 rederier, der forbinder Haría og Caleta del Sebo: Biosfera Express og Lineas Maritimas Romero.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Under din overfart mellem Haría og Caleta del Sebo tilbagelægger du 5 km.

For at tage med båd fra Haría til Caleta del Sebo, kan du finde priser fra 112 kr. for den laveste, til 112 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 112 kr..

Den første færge afgår fra Haría kl. 08:00 til Caleta del Sebo.

Den sidste færge til Caleta del Sebo afgår normalt fra Haría kl. 11:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt