Havneby
Rejs direkte til List med færge
List
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Havneby til List?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Havneby til List? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Havneby til List er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Havneby til List, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Havneby til List.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Syltfähre, så du kan finde det Havneby List færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Syltfähre tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Havneby til List, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Havneby - List

Afgangshavn
Havneby
Danmark
Ankomsthavn
List
Tyskland
Schleswig-Holstein
Afstand
12 km
Færgeselskaber
Syltfähre
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Havneby til List?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Havneby til List være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til List. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Havneby til List er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Havneby List-færgetur med færge i Havneby List ultra afslappende. Færgerne fra Syltfähre er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til List uden stress og helt afslappet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Havneby til List som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Havneby, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til List flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Havneby og List vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Havneby-List kan du gå ud på Syltfähre-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til List og føler dig helt zen og energisk.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Havneby og List?

Hvis du ønsker at rejse mellem Havneby og List med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Syltfähre, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Syltfähre Havneby List
Syltfähre
Færgeselskabet Syltfähre driver overfarter i Tyskland og Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Havneby og List. På Vivanoda kan du sammenligne Havneby-List priser og bestille en Syltfähre billet mellem Havneby og List. Flere oplysninger om Syltfähre

Hvor afgår færgerne i Havneby? Hvor ankommer bådene i List?

Afgangshavn i Havneby

Syltfähre færger afgår til List fra følgende havne i Havneby:

Havneby
Kort

Ankomsthavn i List

Syltfähre skibe ankommer til List fra følgende havne:

List
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Havneby og List: Syltfähre.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Syltfähre.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Syltfähre på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Havneby List booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Havneby og List tilbagelægger du 12 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Havneby til List?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Havneby og List ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Syltfähre forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Havneby til du går fra borde i List. Du kan også finde praktiske oplysninger om Havneby og List.

Ombordstigning i Havneby

Inden du tager af sted på din færgetur fra Havneby List til Havneby, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Havneby / Du skal ankomme i havnen i Havneby i god tid. Tjek venligst dette med dit Syltfähre-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Havneby - List / I Havneby skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Syltfähre-billetkontoret i Havneby-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til List / Fra færgeterminalen i Havneby vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Syltfähre-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Overfart fra Havneby til List: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Syltfähre-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i List

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til List:

  • Færgen sejler ind i List Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til List fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Havneby til List i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til List.
  • Forlad skibet og udforsk List / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i List. Endelig forlader du havnen, og List venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt