Anbefalet rute
Heraklion
Rejs direkte til Anafi med færge
Anafi
Se priser
Alternative ruter
Heraklion
Rejs med færge, fly til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Anafi
Anafi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Heraklion til Anafi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Heraklion til Anafi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Heraklion til Anafi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Heraklion til Anafi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Heraklion til Anafi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways eller Minoan Lines, så du kan finde det Heraklion Anafi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Heraklion til Anafi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Heraklion - Anafi

Afgangshavn
Heraklion
Grækenland
Kreta
Ankomsthavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
129 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Heraklion til Anafi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Heraklion til Anafi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Anafi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Heraklion til Anafi er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-færge på de 129 km mellem Heraklion og Anafi vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Heraklion-Anafi-overfart lidt for kort!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Heraklion Anafi-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Heraklion-Anafi kan du gå ud på ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Anafi fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Heraklion og Anafi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Heraklion og Anafi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Heraklion Anafi
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Heraklion-Anafi og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Anafi priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Heraklion og Anafi. ANEK Lines opererer 1 overfarter om ugen til Anafi fra Heraklion, og rejsetiden er 4 timer. Flere oplysninger om ANEK Lines
4 timer
1 overfarter om ugen
Aigaion Pelagos Heraklion Anafi
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Anafi priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Heraklion og Anafi. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Heraklion Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Heraklion-Anafi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Anafi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Heraklion og Anafi. Flere oplysninger om Blue Star Ferries

Hvor afgår færgerne i Heraklion? Hvor ankommer bådene i Anafi?

Afgangshavn i Heraklion

ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries færger afgår til Anafi fra følgende havne i Heraklion:

Heraklion
Kort

Ankomsthavn i Anafi

Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos eller ANEK Lines skibe ankommer til Anafi fra følgende havne:

Anafi
Kort
Andre alternative overfarter mellem Heraklion og Anafi
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Heraklion til Anafi, tager det mindst 4 timer at tilbagelægge de 129 km fra Heraklion til Anafi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Heraklion og Anafi om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Aigaion Pelagos og Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Heraklion til Anafi.

Der er 3 rederier, der forbinder Heraklion og Anafi: ANEK Lines, Aigaion Pelagos og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Heraklion Anafi booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Heraklion og Anafi tilbagelægger du 129 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Heraklion til Anafi?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Heraklion og Anafi ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways eller Minoan Lines forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Heraklion til du går fra borde i Anafi. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Heraklion og Anafi.

Ombordstigning i Heraklion

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Heraklion Anafi-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Heraklion havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Heraklion inden for den tidsfrist, som ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Heraklion - Anafi / I færgeterminalen i Heraklion skal du kigge efter ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Anafi / I færgeterminalen i Heraklion udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Heraklion og Anafi

På skibet fra ANEK Lines, Aigaion Pelagos eller Blue Star Ferries har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Anafi, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Anafi:

  • Anafi Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Anafi Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Anafi havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Anafi Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Anafi / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Anafi kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Anafi begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt