Anbefalet rute
Heraklion
Rejs direkte til Donousa med færge
Donousa
Se priser
Alternative ruter
Heraklion
Rejs med færge til Amorgos
Amorgos
Rejs med færge til Donousa
Donousa
Se priser
Heraklion
Rejs med færge til Naxos
Naxos
Rejs med færge til Donousa
Donousa
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Heraklion til Donousa?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Heraklion til Donousa? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Heraklion til Donousa er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Heraklion til Donousa, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Heraklion til Donousa.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets eller Small Cyclades Lines, så du kan finde det Heraklion Donousa færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Heraklion til Donousa, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Heraklion - Donousa

Afgangshavn
Heraklion
Grækenland
Kreta
Ankomsthavn
Donousa
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
206 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Small Cyclades Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Heraklion og Donousa?

Hvis du ønsker at rejse mellem Heraklion og Donousa med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Heraklion Donousa
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Heraklion-Donousa og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Donousa priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Heraklion og Donousa. Flere oplysninger om ANEK Lines

Hvor afgår færgerne i Heraklion? Hvor ankommer bådene i Donousa?

Afgangshavn i Heraklion

ANEK Lines færger afgår til Donousa fra følgende havne i Heraklion:

Heraklion
Kort

Ankomsthavn i Donousa

ANEK Lines skibe ankommer til Donousa fra følgende havne:

Port of Donousa
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Heraklion og Donousa: ANEK Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt