Anbefalet rute
Heraklion
Rejs direkte til Syros med færge
Syros
Se priser
Alternative ruter
Heraklion
Rejs med fly, færge til Mykonos
Mykonos
Rejs med færge til Syros
Syros
Se priser
Heraklion
Rejs med færge, fly til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Syros
Syros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Heraklion til Syros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Heraklion til Syros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Heraklion til Syros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Heraklion til Syros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Heraklion til Syros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Aegean Speed Lines, så du kan finde det Heraklion Syros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Heraklion til Syros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Heraklion - Syros

Afgangshavn
Heraklion
Grækenland
Kreta
Ankomsthavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
250 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Heraklion til Syros?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Heraklion til Syros være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Syros. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Heraklion til Syros er en ideel måde at rejse på.

Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Heraklion-Syros i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Syros for at komme af båden.
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Heraklion-Syros kan du gå ud på Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Syros fuld af energi.
For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Heraklion, til det forlader Syros. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Heraklion og Syros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Heraklion og Syros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Minoan Lines Heraklion Syros
Minoan Lines
Minoan Lines er et græsk rederi, der blev oprettet i 1972 og tilbyder passagertransport i Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Syros priser og bestille en Minoan Lines billet mellem Heraklion og Syros. Flere oplysninger om Minoan Lines
ANEK Lines Heraklion Syros
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Heraklion-Syros og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Syros priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Heraklion og Syros. Flere oplysninger om ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries Heraklion Syros
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Heraklion-Syros priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Heraklion og Syros. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries

Hvor afgår færgerne i Heraklion? Hvor ankommer bådene i Syros?

Afgangshavn i Heraklion

Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries færger afgår til Syros fra følgende havne i Heraklion:

Heraklion
Kort

Ankomsthavn i Syros

Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines skibe ankommer til Syros fra følgende havne:

Port of Siros Ermoupoli
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Heraklion og Syros: Minoan Lines, ANEK Lines og Cyclades Fast Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Heraklion Syros booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Heraklion og Syros tilbagelægger du 250 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Heraklion til Syros?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Heraklion til Syros overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Heraklion til udstigning i Syros, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets og Aegean Speed Lines' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Heraklion og Syros.

Klar til ombordstigning i Heraklion

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Heraklion Syros-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Heraklion havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Heraklion inden for den tidsfrist, som Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Heraklion - Syros / I færgeterminalen i Heraklion skal du kigge efter Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Syros / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Heraklion, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines eller Minoan Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Livet om bord på færgen mellem Heraklion og Syros

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Minoan Lines, ANEK Lines eller Cyclades Fast Ferries-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Syros, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Syros:

  • Syros Harbour er i sigte / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Syros havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Syros Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Syros / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Syros havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Syros begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt