Rejser med færge fra Hirtshals til Island

At rejse med færge fra Hirtshals til Island er et fremragende valg! Hirtshals-Island-færger drives af 1 rederier (Smyril Line), der betjener havnene i Seydisfjordur og Hirtshals.

For at være sikker på at finde en billig Hirtshals Island bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Smyril Line.

Færge Hirtshals Island i tal

Lande
Danmark
Island
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Hirtshals Island færgeruter

Leder du efter en færge fra Hirtshals til Island? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Hirtshals og Island på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Smyril Line tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Hirtshals eller Seydisfjordur kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Hirtshals og Island, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Smyril Line. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Hirtshals og Island!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Hirtshals Island - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Hirtshals til Island

Island: Færgerejse og opdagelse af landet

Det første, du skal se på Island, er naturligvis den rene natur. Landskaberne er spektakulære og omtales ofte som "måneskinslandskaber". Gejsere, gletsjere, vandfald og varme kilder er de vigtigste naturattraktioner. Nationalparken Thingvellir er et must at se, da det er her, hvor den amerikanske og den eurasiske tektoniske plade mødes. Du kan også besøge den berømte Strokkur-gejser, som sprøjter vand ud med få minutters mellemrum.

Så er der Reykjavik, den islandske hovedstad. Selv om den er lille, er den fuld af kulturelle seværdigheder såsom Hallgrimskirkja, en moderne og imponerende kirke med en betagende udsigt over byen. Byen er også hjemsted for interessante museer, såsom Islands Nationalmuseum og Museet for Moderne Kunst.

For at komme rundt i Island er der flere muligheder. Busrejser er praktiske og overkommelige, og der er også organiserede busture til de vigtigste attraktioner. De fleste besøgende vælger dog at leje en bil for at udforske landet i deres eget tempo. De islandske veje kan være ujævne, så en terrængående bil anbefales ofte.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None