Anbefalet rute
Holyhead
Rejs direkte til Dublin med færge
Dublin
Se priser
Alternative ruter
Holyhead
Rejs med færge til Dun Laoghaire
Dun Laoghaire
Rejs med tog, bus til Dublin
Dublin
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Holyhead til Dublin?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Holyhead til Dublin? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Holyhead til Dublin er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Holyhead til Dublin, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Holyhead til Dublin.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Irish Ferries eller Stena Line, så du kan finde det Holyhead Dublin færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line eller Irish Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Holyhead til Dublin, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Holyhead - Dublin

Afgangshavn
Holyhead
Det Forenede Kongerige
Wales
Ankomsthavn
Dublin
Irland
Afstand
109 km
Færgeselskaber
Irish Ferries, Stena Line
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Holyhead Dublin: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Holyhead til Dublin, kan du finde billetter fra 313 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2231 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Holyhead til Dublin, er 1127 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Holyhead til Dublin er 3 timer 7 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 30 minutter om at nå Dublin, mens de hurtigste både vil ankomme til Dublin på 2 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Holyhead kl. 02:15. Den sidste båd til Dublin afgår fra havnen i Holyhead kl. 20:30.

Gennemsnitspris for Holyhead til Dublin færgeoverfart
1127 kr.
Prisinterval på færger Holyhead Dublin (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
313 kr. - 2231 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Holyhead Dublin
3 timer 7 minutter
Afgangstid for første færge til Dublin
02:15
Tidspunkt for sidste færge til Dublin
20:30
Ankomsttid for første færge til Dublin
05:30
Ankomsttid for sidste færge til Dublin
23:45

Hvorfor tage færgen fra Holyhead til Dublin?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Holyhead til Dublin være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Dublin. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Holyhead til Dublin er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Dublin eller et andet sted hen på, hvis man vil til Dublin. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Holyhead-Dublin-overfarten med Irish Ferries eller Stena Line-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Holyhead-Dublin kan du gå ud på Stena Line eller Irish Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Dublin fuld af energi.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På overfarten fra Holyhead til Dublin kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Dublin. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Stena Line eller Irish Ferries, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Holyhead og Dublin?

Hvis du ønsker at rejse mellem Holyhead og Dublin med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line eller Irish Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Holyhead Dublin
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Holyhead-Dublin priser og bestille en Stena Line billet mellem Holyhead og Dublin. Stena Line opererer 4 overfarter om dagen til Dublin fra Holyhead, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Stena Line
3 timer 20 minutter
4 overfarter om dagen
Irish Ferries Holyhead Dublin
Irish Ferries
Irish Ferries driver færgefart mellem Irland og Storbritannien og mellem Irland og Frankrig. På Vivanoda kan du sammenligne Holyhead-Dublin priser og bestille en Irish Ferries billet mellem Holyhead og Dublin. Irish Ferries opererer 6 overfarter om dagen til Dublin fra Holyhead, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Irish Ferries
2 timer 20 minutter
6 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Holyhead? Hvor ankommer bådene i Dublin?

Afgangshavn i Holyhead

Stena Line eller Irish Ferries færger afgår til Dublin fra følgende havne i Holyhead:

Holyhead Ferry Terminal
Kort

Ankomsthavn i Dublin

Irish Ferries eller Stena Line skibe ankommer til Dublin fra følgende havne:

Dublin StenaLine Ferries Terminal 2
Kort
Andre alternative overfarter mellem Holyhead og Dublin
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Holyhead til Dublin, tager det mindst 2 timer 20 minutter at tilbagelægge de 109 km fra Holyhead til Dublin.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Holyhead og Dublin om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line og Irish Ferries). Der er i øjeblikket 10 overfarter om dagen fra Holyhead til Dublin.

Der er 2 rederier, der forbinder Holyhead og Dublin: Stena Line og Irish Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Irish Ferries, Stena Line.

Under din overfart mellem Holyhead og Dublin tilbagelægger du 109 km.

For at tage med båd fra Holyhead til Dublin, kan du finde priser fra 313 kr. for den laveste, til 2231 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1127 kr..

Den første færge afgår fra Holyhead kl. 02:15 til Dublin.

Den sidste færge til Dublin afgår normalt fra Holyhead kl. 20:30.

Færge Holyhead til Dublin - Sammenlign priser og book online

Rejseguide til færgeturen fra Holyhead til Dublin

Hvad kan man besøge og lave i Dublin?

For at starte din rundtur i Dublin skal du tage til det berømte Guinness Storehouse, et gammelt bryggeri, der er blevet til et ølmuseum. Her kan du lære om Guinness' historie og nyde en pint af Irlands berømte sorte øl, mens du nyder panoramaudsigten over byen.

Derefter kan du tage til Trinity College for at se den berømte Book of Kells, et rigt illumineret manuskript fra det 9. århundrede. Trinity College-biblioteket er også et must-see med sine loftshøje hylder med træbøger.

Hvis du ønsker en mere kulturel oplevelse, kan du besøge Temple Bar-området, der er kendt for sine livlige pubber, gadekunstnere og kunstgallerier. Gå ikke glip af St. Patrick's Cathedral, Irlands største kirke, som betragtes som en juvel af gotisk arkitektur.

Til sidst kan du gå en afslappende tur til St Stephen's Green, hvor du kan beundre de velplejede haver og historiske statuer. Og glem selvfølgelig ikke at prøve nogle af Dublins kulinariske lækkerier, f.eks. irsk gryderet, scones og den berømte fish and chips.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt