Ibiza
Rejs direkte til Formentera med færge
Formentera
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ibiza til Formentera?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ibiza til Formentera? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ibiza til Formentera er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ibiza til Formentera, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ibiza til Formentera.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines eller Aquabus, så du kan finde det Ibiza Formentera færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ibiza til Formentera, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ibiza - Formentera

Afgangshavn
Ibiza
Spanien
Balearerne
Ankomsthavn
Formentera
Spanien
Balearerne
Afstand
24 km
Færgeselskaber
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Ibiza Formentera: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Ibiza til Formentera, kan du finde billetter fra 157 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 589 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Ibiza til Formentera, er 298 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Ibiza til Formentera er 36 minutter. De langsomste færger vil være 58 minutter om at nå Formentera, mens de hurtigste både vil ankomme til Formentera på 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Ibiza kl. 06:30. Den sidste båd til Formentera afgår fra havnen i Ibiza kl. 17:31.

Gennemsnitspris for Ibiza til Formentera færgeoverfart
298 kr.
Prisinterval på færger Ibiza Formentera (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
157 kr. - 589 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Ibiza Formentera
36 minutter
Afgangstid for første færge til Formentera
06:30
Tidspunkt for sidste færge til Formentera
17:31
Ankomsttid for første færge til Formentera
07:15
Ankomsttid for sidste færge til Formentera
18:00

Hvorfor tage færgen fra Ibiza til Formentera?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ibiza til Formentera være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Formentera. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ibiza til Formentera er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Formentera eller et andet sted hen på, hvis man vil til Formentera. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Ibiza-Formentera-overfarten med Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus eller Mediterranea Pitiusa-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Ibiza-Formentera i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Formentera.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Ibiza Formentera-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Formentera allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ibiza og Formentera?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ibiza og Formentera med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mediterranea Pitiusa Ibiza Formentera
Mediterranea Pitiusa
Færgeselskabet Mediterranea Pitiusa driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ibiza og Formentera. På Vivanoda kan du sammenligne Ibiza-Formentera priser og bestille en Mediterranea Pitiusa billet mellem Ibiza og Formentera. Flere oplysninger om Mediterranea Pitiusa
Aquabus Ibiza Formentera
Aquabus
Færgeselskabet Aquabus driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ibiza og Formentera. På Vivanoda kan du sammenligne Ibiza-Formentera priser og bestille en Aquabus billet mellem Ibiza og Formentera. Flere oplysninger om Aquabus
Trasmapi Ibiza Formentera
Trasmapi
Færgeselskabet Trasmapi driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ibiza og Formentera. På Vivanoda kan du sammenligne Ibiza-Formentera priser og bestille en Trasmapi billet mellem Ibiza og Formentera. Flere oplysninger om Trasmapi
Baleària Ibiza Formentera
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Ibiza-Formentera priser og bestille en Baleària billet mellem Ibiza og Formentera. Flere oplysninger om Baleària
Formentera Lines Ibiza Formentera
Formentera Lines
Færgeselskabet Formentera Lines driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ibiza og Formentera. På Vivanoda kan du sammenligne Ibiza-Formentera priser og bestille en Formentera Lines billet mellem Ibiza og Formentera. Flere oplysninger om Formentera Lines

Hvor afgår færgerne i Ibiza? Hvor ankommer bådene i Formentera?

Afgangshavn i Ibiza

Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines færger afgår til Formentera fra følgende havne i Ibiza:

Ibiza Eivissa
Kort

Ankomsthavn i Formentera

Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus eller Mediterranea Pitiusa skibe ankommer til Formentera fra følgende havne:

Formentera La Savina
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 5 rederier, der forbinder Ibiza og Formentera: Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària og Formentera Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Ibiza Formentera booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Ibiza og Formentera tilbagelægger du 24 km.

For at tage med båd fra Ibiza til Formentera, kan du finde priser fra 157 kr. for den laveste, til 589 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 298 kr..

Den første færge afgår fra Ibiza kl. 06:30 til Formentera.

Den sidste færge til Formentera afgår normalt fra Ibiza kl. 17:31.

Oplev en færgeoverfart fra Ibiza til Formentera

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Ibiza og Formentera ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Ibiza Formentera med Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines eller Aquabus har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Ibiza til landgang i Formentera. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Ibiza og Formentera.

Afgang fra Ibiza med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Ibiza Formentera-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Ibiza / Du skal ankomme til færgeterminalen i Ibiza inden for den tidsfrist, som Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Ibiza - Formentera / Gå til Formentera Lines, Baleària, Trasmapi, Aquabus eller Mediterranea Pitiusa-skranken i færgeterminalen i Ibiza for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Formentera / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Ibiza, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på skibet mellem Ibiza og Formentera

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Mediterranea Pitiusa, Aquabus, Trasmapi, Baleària eller Formentera Lines-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Formentera er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Formentera:

  • Anløb af Formentera Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Formentera havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Formentera Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Formentera / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Formentera havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Formentera for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt