Rejser med færge fra Ibiza til Valencian Community

At rejse med færge fra Ibiza til Valencian Community er et fremragende valg! Ibiza-Valencian Community-færger drives af 4 rederier (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed), der betjener havnene i Denia, Valencia og Ibiza.

For at være sikker på at finde en billig Ibiza Valencian Community bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci og Trasmed.

Den hurtigste overfart tager 2 timer (Ibiza - Denia) for en distance på 115 km og den længste 5 timer 50 minutter (Ibiza - Valencia) for en distance på 168 km.

Færge Ibiza Valencian Community i tal

Lande
Spanien
Antal overfarter
7 overfarter om dagen
Antal havne
3
Antal færgeforbindelser
2
Antal færgeselskaber
4
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Ibiza Valencian Community færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Ibiza Valencian Community. Sammenlign tilbud fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci og Trasmed, og book din færgebillet fra Ibiza til Valencian Community.

Alle Ibiza Valencian Community færgeruter

Leder du efter en færge fra Ibiza til Valencian Community? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Ibiza og Valencian Community på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària eller Acciona Trasmediterránea tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Ibiza, Valencia eller Denia kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Ibiza og Valencian Community, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 2 færgeruter mellem Ibiza og Valencian Community!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Ibiza Valencian Community - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Ibiza til Valencian Community

Valencian Community: Ankomst med færge fra Ibiza og udforskning af regionen

Alicante, porten til Costa Blanca, vil imponere med sin fængslende blanding af modernitet og tradition. Gå en tur gennem de smalle, farverige gader i det historiske kvarter, besøg Santa Barbara-slottet, som knejser majestætisk over byen, og slap af på de pragtfulde gyldne strande. Og gå ikke glip af boulevarden Explanada de España, en livlig promenade omkranset af palmer, hvor du kan stoppe og få lækre tapas og et forfriskende glas sangria.

Valencia, hovedstaden i Valencia-regionen, er en dynamisk by, der harmonisk kombinerer historie, kultur og modernitet. Udforsk den gamle bydel, Barrio del Carmen, med sine snoede gader og historiske bygninger. Gå ikke glip af den berømte City of Arts and Sciences, et futuristisk arkitektonisk kompleks, der huser et akvarium, et operahus, et videnskabsmuseum og meget mere. Afslut dit besøg med at smage den berømte valencianske paella på en af byens mange restauranter.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None