Illas Cíes
Rejs direkte til Baiona med færge
Baiona
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Illas Cíes til Baiona?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Illas Cíes til Baiona? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Illas Cíes til Baiona er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Illas Cíes til Baiona, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Illas Cíes til Baiona.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Naviera Nabia, så du kan finde det Illas Cíes Baiona færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Nabia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Illas Cíes til Baiona, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Illas Cíes - Baiona

Afgangshavn
Illas Cíes
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Baiona
Spanien
Galicien
Afstand
9 km
Færgeselskaber
Naviera Nabia
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Illas Cíes og Baiona?

Hvis du ønsker at rejse mellem Illas Cíes og Baiona med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Nabia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Nabia Illas Cíes Baiona
Naviera Nabia
Færgeselskabet Naviera Nabia driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Illas Cíes og Baiona. På Vivanoda kan du sammenligne Illas Cíes-Baiona priser og bestille en Naviera Nabia billet mellem Illas Cíes og Baiona. Flere oplysninger om Naviera Nabia

Hvor afgår færgerne i Illas Cíes? Hvor ankommer bådene i Baiona?

Afgangshavn i Illas Cíes

Naviera Nabia færger afgår til Baiona fra følgende havne i Illas Cíes:

Cies Islands
Kort

Ankomsthavn i Baiona

Naviera Nabia skibe ankommer til Baiona fra følgende havne:

Baiona
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt