Illas Cíes
Rejs direkte til Portonovo med færge
Portonovo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Illas Cíes til Portonovo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Illas Cíes til Portonovo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Illas Cíes til Portonovo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Illas Cíes til Portonovo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Illas Cíes til Portonovo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Mar de Ons eller Naviera Nabia, så du kan finde det Illas Cíes Portonovo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mar de Ons eller Naviera Nabia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Illas Cíes til Portonovo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Illas Cíes - Portonovo

Afgangshavn
Illas Cíes
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Portonovo
Spanien
Galicien
Afstand
23 km
Færgeselskaber
Mar de Ons, Naviera Nabia
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Illas Cíes til Portonovo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Illas Cíes til Portonovo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Portonovo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Illas Cíes til Portonovo er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Illas Cíes til Portonovo ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Illas Cíes Portonovo-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Mar de Ons eller Naviera Nabia er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Portonovo helt afslappet.
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Illas Cíes-Portonovo kan du gå ud på Mar de Ons eller Naviera Nabia-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Portonovo og føler dig helt zen og energisk.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Illas Cíes og Portonovo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Illas Cíes og Portonovo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mar de Ons eller Naviera Nabia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mar de Ons Illas Cíes Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons er et færgeselskab med base i Spanien, som tilbyder overfarter mellem de galiciske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Illas Cíes-Portonovo priser og bestille en Mar de Ons billet mellem Illas Cíes og Portonovo. Flere oplysninger om Mar de Ons
Naviera Nabia Illas Cíes Portonovo
Naviera Nabia
Færgeselskabet Naviera Nabia driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Illas Cíes og Portonovo. På Vivanoda kan du sammenligne Illas Cíes-Portonovo priser og bestille en Naviera Nabia billet mellem Illas Cíes og Portonovo. Flere oplysninger om Naviera Nabia

Hvor afgår færgerne i Illas Cíes? Hvor ankommer bådene i Portonovo?

Afgangshavn i Illas Cíes

Mar de Ons eller Naviera Nabia færger afgår til Portonovo fra følgende havne i Illas Cíes:

Cies Islands
Kort

Ankomsthavn i Portonovo

Naviera Nabia eller Mar de Ons skibe ankommer til Portonovo fra følgende havne:

Portonovo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Illas Cíes og Portonovo: Mar de Ons og Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din overfart mellem Illas Cíes og Portonovo tilbagelægger du 23 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt