Ios
Rejs direkte til Anafi med færge
Anafi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ios til Anafi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ios til Anafi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ios til Anafi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ios til Anafi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ios til Anafi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets, så du kan finde det Ios Anafi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ios til Anafi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ios - Anafi

Afgangshavn
Ios
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
60 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Ios til Anafi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ios til Anafi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Anafi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ios til Anafi er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På overfarten fra Ios til Anafi kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Anafi. Det er dog værd at spørge ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Anafi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Ios Anafi-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. I Ios kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Anafi fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ios og Anafi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ios og Anafi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Ios Anafi
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Ios-Anafi og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Anafi priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Ios og Anafi. Flere oplysninger om ANEK Lines
Blue Star Ferries Ios Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Ios-Anafi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Anafi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Ios og Anafi. Blue Star Ferries opererer 2 overfarter om ugen til Anafi fra Ios, og rejsetiden er 2 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
2 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen
LANE Sea Line Ios Anafi
LANE Sea Line
LANE Sea Line blev grundlagt i 1985 og har hovedsæde i Bari, Italien. Selskabet betjener havne i Adriaterhavet i Italien og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Anafi priser og bestille en LANE Sea Line billet mellem Ios og Anafi. Flere oplysninger om LANE Sea Line
Sea Jets Ios Anafi
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Anafi priser og bestille en Sea Jets billet mellem Ios og Anafi. Sea Jets opererer 2 overfarter om ugen til Anafi fra Ios, og rejsetiden er 3 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
3 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Ios? Hvor ankommer bådene i Anafi?

Afgangshavn i Ios

ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets færger afgår til Anafi fra følgende havne i Ios:

Ios
Kort

Ankomsthavn i Anafi

Sea Jets, LANE Sea Line, Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Anafi fra følgende havne:

Anafi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ios til Anafi, tager det mindst 2 timer 30 minutter at tilbagelægge de 60 km fra Ios til Anafi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ios og Anafi om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line og Sea Jets). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Ios til Anafi.

Der er 4 rederier, der forbinder Ios og Anafi: ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Ios Anafi booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Ios og Anafi tilbagelægger du 60 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Ios til Anafi?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Ios til Anafi overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Ios til du går fra borde i Anafi. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Ios og Anafi.

Ombordstigning i Ios

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Ios Anafi-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Ios havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Ios. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Ios - Anafi / I færgeterminalen i Ios skal du kigge efter ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Anafi / I færgeterminalen i Ios udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Ios til Anafi

På skibet fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line eller Sea Jets har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Anafi, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Anafi:

  • Anafi Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Anafi havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Ios til Anafi i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Anafi.
  • Forlad skibet og udforsk Anafi / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Anafi. Endelig er din ferie i Anafi begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt