Ios
Rejs direkte til Folegandros med færge
Folegandros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ios til Folegandros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ios til Folegandros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ios til Folegandros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ios til Folegandros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ios til Folegandros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Ios Folegandros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Zante Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ios til Folegandros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ios - Folegandros

Afgangshavn
Ios
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Folegandros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
35 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Ios Folegandros: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Ios til Folegandros, kan du finde billetter fra 45 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 231 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Ios til Folegandros, er 119 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Ios til Folegandros er 1 timer 16 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 25 minutter om at nå Folegandros, mens de hurtigste både vil ankomme til Folegandros på 55 minutter. Den første færge forlader havnen i Ios kl. 08:35. Den sidste båd til Folegandros afgår fra havnen i Ios kl. 21:50.

Gennemsnitspris for Ios til Folegandros færgeoverfart
119 kr.
Prisinterval på færger Ios Folegandros (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
45 kr. - 231 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Ios Folegandros
1 timer 16 minutter
Afgangstid for første færge til Folegandros
08:35
Tidspunkt for sidste færge til Folegandros
21:50
Ankomsttid for første færge til Folegandros
09:55
Ankomsttid for sidste færge til Folegandros
23:10

Hvorfor tage færgen fra Ios til Folegandros?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ios til Folegandros være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Folegandros. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ios til Folegandros er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På overfarten fra Ios til Folegandros kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Folegandros. Det er dog værd at spørge LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Zante Ferries-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Folegandros.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Folegandros eller et andet sted hen på, hvis man vil til Folegandros. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Ios-Folegandros-overfarten med Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller LANE Sea Line-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Ios-Folegandros kan du gå ud på LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Zante Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Folegandros fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ios og Folegandros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ios og Folegandros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Zante Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

LANE Sea Line Ios Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line blev grundlagt i 1985 og har hovedsæde i Bari, Italien. Selskabet betjener havne i Adriaterhavet i Italien og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Folegandros priser og bestille en LANE Sea Line billet mellem Ios og Folegandros. Flere oplysninger om LANE Sea Line
Sea Jets Ios Folegandros
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Folegandros priser og bestille en Sea Jets billet mellem Ios og Folegandros. Sea Jets opererer 9 overfarter om ugen til Folegandros fra Ios, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
1 timer 20 minutter
9 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Ios Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Folegandros priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Ios og Folegandros. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Folegandros fra Ios, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
1 timer 30 minutter
1 overfarter om ugen
ANEK Lines Ios Folegandros
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Ios-Folegandros og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Folegandros priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Ios og Folegandros. Flere oplysninger om ANEK Lines
Zante Ferries Ios Folegandros
Zante Ferries
Zakynthos Ferries blev grundlagt i 1990 og har hjemsted i Zakynthos, Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Folegandros priser og bestille en Zante Ferries billet mellem Ios og Folegandros. Zante Ferries opererer 4 overfarter om ugen til Folegandros fra Ios, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om Zante Ferries
55 minutter
4 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Ios? Hvor ankommer bådene i Folegandros?

Afgangshavn i Ios

LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Zante Ferries færger afgår til Folegandros fra følgende havne i Ios:

Ios
Kort

Ankomsthavn i Folegandros

Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller LANE Sea Line skibe ankommer til Folegandros fra følgende havne:

Folegandros
Kort
Folegandros
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ios til Folegandros, tager det mindst 55 minutter at tilbagelægge de 35 km fra Ios til Folegandros.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ios og Folegandros om vinteren) og af færgeselskabet (LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines og Zante Ferries). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Ios til Folegandros.

Der er 5 rederier, der forbinder Ios og Folegandros: LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines og Zante Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Ios Folegandros booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Ios og Folegandros tilbagelægger du 35 km.

For at tage med båd fra Ios til Folegandros, kan du finde priser fra 45 kr. for den laveste, til 231 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 119 kr..

Den første færge afgår fra Ios kl. 08:35 til Folegandros.

Den sidste færge til Folegandros afgår normalt fra Ios kl. 21:50.

Hvordan er en færgeoverfart fra Ios til Folegandros?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Ios til Folegandros overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries eller Sea Jets forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Ios til du går fra borde i Folegandros. Du kan også finde praktiske oplysninger om Ios og Folegandros.

Afgang fra Ios med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Ios Folegandros-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Ios / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Zante Ferries) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Ios. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Ios - Folegandros / Gå til Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller LANE Sea Line-skranken i færgeterminalen i Ios for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Folegandros / I færgeterminalen i Ios udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Zante Ferries fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Livet om bord på færgen mellem Ios og Folegandros

På Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller LANE Sea Line-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Folegandros er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Folegandros:

  • Anløb af Folegandros Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Folegandros fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Folegandros Harbour.
  • Forlad skibet, og Folegandros er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Folegandros. Endelig begynder dit ophold i Folegandros for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt