Anbefalet rute
Ios
Rejs direkte til Rafina med færge
Rafina
Se priser
Alternative ruter
Ios
Rejs med færge til Paros
Paros
Rejs med færge til Rafina
Rafina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ios til Rafina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ios til Rafina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ios til Rafina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ios til Rafina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ios til Rafina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Ios Rafina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Golden Star Ferries eller Blue Star Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ios til Rafina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ios - Rafina

Afgangshavn
Ios
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Rafina
Grækenland
Attica
Afstand
183 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Ios Rafina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Ios til Rafina, kan du finde billetter fra 567 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1753 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Ios til Rafina, er 1164 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Ios til Rafina er 5 timer 5 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 5 minutter om at nå Rafina, mens de hurtigste både vil ankomme til Rafina på 5 timer 5 minutter. Den første færge forlader havnen i Ios kl. 15:15.

Gennemsnitspris for Ios til Rafina færgeoverfart
1164 kr.
Prisinterval på færger Ios Rafina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
567 kr. - 1753 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Ios Rafina
5 timer 5 minutter
Afgangstid for første færge til Rafina
15:15
Ankomsttid for første færge til Rafina
20:20

Hvorfor tage færgen fra Ios til Rafina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ios til Rafina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rafina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ios til Rafina er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Ios Rafina-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Golden Star Ferries eller Blue Star Ferries-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Rafina uden stress og helt afslappet.
For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Ios-Rafina kan du gå ud på Golden Star Ferries eller Blue Star Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Rafina og føler dig helt zen og energisk.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Ios og Rafina med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Ios, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Ios til Rafina i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ios og Rafina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ios og Rafina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Golden Star Ferries eller Blue Star Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Golden Star Ferries Ios Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Grækenland, Italien og Tyrkiet. På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Rafina priser og bestille en Golden Star Ferries billet mellem Ios og Rafina. Golden Star Ferries opererer 7 overfarter om ugen til Rafina fra Ios, og rejsetiden er 5 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Golden Star Ferries
5 timer 50 minutter
7 overfarter om ugen
Blue Star Ferries Ios Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Ios-Rafina og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Ios-Rafina priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Ios og Rafina. Flere oplysninger om Blue Star Ferries

Hvor afgår færgerne i Ios? Hvor ankommer bådene i Rafina?

Afgangshavn i Ios

Golden Star Ferries eller Blue Star Ferries færger afgår til Rafina fra følgende havne i Ios:

Ios
Kort

Ankomsthavn i Rafina

Blue Star Ferries eller Golden Star Ferries skibe ankommer til Rafina fra følgende havne:

Rafina
Kort
Andre alternative overfarter mellem Ios og Rafina
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ios til Rafina, tager det mindst 4 timer 20 minutter at tilbagelægge de 183 km fra Ios til Rafina.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ios og Rafina om vinteren) og af færgeselskabet (Golden Star Ferries og Blue Star Ferries). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Ios til Rafina.

Der er 2 rederier, der forbinder Ios og Rafina: Golden Star Ferries og Blue Star Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Under din overfart mellem Ios og Rafina tilbagelægger du 183 km.

For at tage med båd fra Ios til Rafina, kan du finde priser fra 567 kr. for den laveste, til 1753 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1164 kr..

Den første færge afgår fra Ios kl. 15:15 til Rafina.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt