Ischia
Rejs direkte til Forio med færge
Forio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ischia til Forio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ischia til Forio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ischia til Forio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ischia til Forio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ischia til Forio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Alilauro, så du kan finde det Ischia Forio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Alilauro tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ischia til Forio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ischia - Forio

Afgangshavn
Ischia
Italien
Campania
Ankomsthavn
Forio
Italien
Campania
Afstand
8 km
Færgeselskaber
Alilauro
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ischia og Forio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ischia og Forio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Alilauro, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Alilauro Ischia Forio
Alilauro
Alilauro er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer i Det Tyrrhenske Hav, herunder Ischia og Capri. På Vivanoda kan du sammenligne Ischia-Forio priser og bestille en Alilauro billet mellem Ischia og Forio. Flere oplysninger om Alilauro

Hvor afgår færgerne i Ischia? Hvor ankommer bådene i Forio?

Afgangshavn i Ischia

Alilauro færger afgår til Forio fra følgende havne i Ischia:

Ischia
Kort

Ankomsthavn i Forio

Alilauro skibe ankommer til Forio fra følgende havne:

Forio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt