Kalundborg
Rejs direkte til Samsø med færge
Samsø
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kalundborg til Samsø?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kalundborg til Samsø? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kalundborg til Samsø er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kalundborg til Samsø, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kalundborg til Samsø.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som SamsøFærgen, så du kan finde det Kalundborg Samsø færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra SamsøFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kalundborg til Samsø, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kalundborg - Samsø

Afgangshavn
Kalundborg
Danmark
Ankomsthavn
Samsø
Danmark
Afstand
32 km
Færgeselskaber
SamsøFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Kalundborg til Samsø?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kalundborg til Samsø være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Samsø. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kalundborg til Samsø er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Kalundborg til Samsø som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Kalundborg, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Kalundborg og Samsø vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Kalundborg Samsø-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på SamsøFærgen-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Kalundborg til Samsø meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Kalundborg-Samsø-overfarten med SamsøFærgen-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kalundborg og Samsø?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kalundborg og Samsø med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder SamsøFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

SamsøFærgen Kalundborg Samsø
SamsøFærgen
Færgeselskabet SamsøFærgen driver overfarter i Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Kalundborg og Samsø. På Vivanoda kan du sammenligne Kalundborg-Samsø priser og bestille en SamsøFærgen billet mellem Kalundborg og Samsø. Flere oplysninger om SamsøFærgen

Hvor afgår færgerne i Kalundborg? Hvor ankommer bådene i Samsø?

Afgangshavn i Kalundborg

SamsøFærgen færger afgår til Samsø fra følgende havne i Kalundborg:

Port of Kalundborg
Kort

Ankomsthavn i Samsø

SamsøFærgen skibe ankommer til Samsø fra følgende havne:

Ballen
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Kalundborg og Samsø: SamsøFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af SamsøFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra SamsøFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Kalundborg Samsø booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Kalundborg og Samsø tilbagelægger du 32 km.

Din Kalundborg til Samsø færge oplevelse

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Kalundborg til Samsø overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med SamsøFærgen forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Kalundborg til du går fra borde i Samsø. Du kan også finde praktiske oplysninger om Kalundborg og Samsø.

Ombordstigning i Kalundborg

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Kalundborg Samsø-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Kalundborg havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med SamsøFærgen) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Kalundborg. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Kalundborg - Samsø / Gå til SamsøFærgen-skranken i færgeterminalen i Kalundborg for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Samsø / Fra færgeterminalen i Kalundborg vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge SamsøFærgen-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Livet om bord på færgen mellem Kalundborg og Samsø

Om bord på SamsøFærgen-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgens ankomst til Samsø

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Samsø:

  • Anløb af Samsø Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Samsø Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Samsø Harbour.
  • Forlad skibet, og Samsø er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Samsø kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Samsø for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt