Kalymnos
Rejs direkte til Agios Kyrikos med færge
Agios Kyrikos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kalymnos til Agios Kyrikos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kalymnos til Agios Kyrikos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kalymnos til Agios Kyrikos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kalymnos til Agios Kyrikos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kalymnos til Agios Kyrikos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Kalymnos Agios Kyrikos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kalymnos til Agios Kyrikos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kalymnos - Agios Kyrikos

Afgangshavn
Kalymnos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Agios Kyrikos
Grækenland
Afstand
96 km
Færgeselskaber
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kalymnos Agios Kyrikos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kalymnos til Agios Kyrikos, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1194 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kalymnos til Agios Kyrikos, er 612 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kalymnos til Agios Kyrikos er 3 timer 13 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 20 minutter om at nå Agios Kyrikos, mens de hurtigste både vil ankomme til Agios Kyrikos på 2 timer 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Kalymnos kl. 13:30. Den sidste båd til Agios Kyrikos afgår fra havnen i Kalymnos kl. 22:50.

Gennemsnitspris for Kalymnos til Agios Kyrikos færgeoverfart
612 kr.
Prisinterval på færger Kalymnos Agios Kyrikos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 1194 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kalymnos Agios Kyrikos
3 timer 13 minutter
Afgangstid for første færge til Agios Kyrikos
13:30
Tidspunkt for sidste færge til Agios Kyrikos
22:50
Ankomsttid for første færge til Agios Kyrikos
03:10
Ankomsttid for sidste færge til Agios Kyrikos
16:15

Hvorfor tage færgen fra Kalymnos til Agios Kyrikos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kalymnos til Agios Kyrikos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Agios Kyrikos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kalymnos til Agios Kyrikos er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Kalymnos til Agios Kyrikos, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Kalymnos kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Agios Kyrikos fuld af energi.
Færger er ideelle for familier!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Kalymnos til Agios Kyrikos som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Kalymnos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Kalymnos og Agios Kyrikos vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kalymnos og Agios Kyrikos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kalymnos og Agios Kyrikos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Kalymnos Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Agios Kyrikos priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Kalymnos og Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Agios Kyrikos fra Kalymnos, og rejsetiden er 2 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
2 timer 40 minutter
2 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Kalymnos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Agios Kyrikos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kalymnos og Agios Kyrikos. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Agios Kyrikos fra Kalymnos, og rejsetiden er 4 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
4 timer 30 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kalymnos? Hvor ankommer bådene i Agios Kyrikos?

Afgangshavn i Kalymnos

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways færger afgår til Agios Kyrikos fra følgende havne i Kalymnos:

Kalymnos
Kort

Ankomsthavn i Agios Kyrikos

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Agios Kyrikos fra følgende havne:

Port of Agios Kyrikos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kalymnos til Agios Kyrikos, tager det mindst 2 timer 40 minutter at tilbagelægge de 96 km fra Kalymnos til Agios Kyrikos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kalymnos og Agios Kyrikos om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Kalymnos til Agios Kyrikos.

Der er 2 rederier, der forbinder Kalymnos og Agios Kyrikos: Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din overfart mellem Kalymnos og Agios Kyrikos tilbagelægger du 96 km.

For at tage med båd fra Kalymnos til Agios Kyrikos, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 1194 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 612 kr..

Den første færge afgår fra Kalymnos kl. 13:30 til Agios Kyrikos.

Den sidste færge til Agios Kyrikos afgår normalt fra Kalymnos kl. 22:50.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt