Rejser med færge fra Kalymnos til Cyclades Islands

At rejse med færge fra Kalymnos til Cyclades Islands er et fremragende valg! Kalymnos-Cyclades Islands-færger drives af 1 rederier (Blue Star Ferries), der betjener havnene i Syros, Naxos, Paros, Santorini og Kalymnos.

For at være sikker på at finde en billig Kalymnos Cyclades Islands bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Blue Star Ferries.

Færge Kalymnos Cyclades Islands i tal

Lande
Grækenland
Antal havne
5
Antal færgeforbindelser
4
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Kalymnos Cyclades Islands færgeruter

Leder du efter en færge fra Kalymnos til Cyclades Islands? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Kalymnos og Cyclades Islands på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Blue Star Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Kalymnos, Santorini, Paros, Naxos eller Syros kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Kalymnos og Cyclades Islands, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Blue Star Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 4 færgeruter mellem Kalymnos og Cyclades Islands!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Kalymnos Cyclades Islands - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Kalymnos til Cyclades Islands

Cyclades Islands: Ankomst med færge fra Kalymnos og udforskning af regionen

Havnene for ombordstigning på Kykladiske Øer ligger hovedsageligt i Athen, Piræus. Færgeselskaberne tilbyder regelmæssige afgange til populære destinationer som Mykonos, Santorini, Naxos, Paros og mange andre. Rejsetiden kan variere afhængigt af destinationen, men generelt tager rejsen ca. 3-6 timer.

Hvis du vælger at rejse med færge, kan du nyde den smukke natur i Det Ægæiske Hav, mens du slipper for besværet med at rejse med fly. Færger er også en god mulighed, hvis du vil rejse med din bil eller motorcykel, da de fleste færgeselskaber tilbyder transporttjenester for køretøjer.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None