Kalymnos
Rejs direkte til Fournoi med færge
Fournoi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kalymnos til Fournoi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kalymnos til Fournoi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kalymnos til Fournoi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kalymnos til Fournoi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kalymnos til Fournoi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Kalymnos Fournoi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kalymnos til Fournoi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kalymnos - Fournoi

Afgangshavn
Kalymnos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Fournoi
Grækenland
Afstand
83 km
Færgeselskaber
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kalymnos Fournoi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kalymnos til Fournoi, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1530 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kalymnos til Fournoi, er 761 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kalymnos til Fournoi er 3 timer 14 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 40 minutter om at nå Fournoi, mens de hurtigste både vil ankomme til Fournoi på 3 timer. Den første færge forlader havnen i Kalymnos kl. 13:30. Den sidste båd til Fournoi afgår fra havnen i Kalymnos kl. 22:50.

Gennemsnitspris for Kalymnos til Fournoi færgeoverfart
761 kr.
Prisinterval på færger Kalymnos Fournoi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 1530 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kalymnos Fournoi
3 timer 14 minutter
Afgangstid for første færge til Fournoi
13:30
Tidspunkt for sidste færge til Fournoi
22:50
Ankomsttid for første færge til Fournoi
02:30
Ankomsttid for sidste færge til Fournoi
16:40

Hvorfor tage færgen fra Kalymnos til Fournoi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kalymnos til Fournoi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Fournoi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kalymnos til Fournoi er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Kalymnos Fournoi-færgetur med færge i Kalymnos Fournoi ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Fournoi uden stress og helt afslappet.
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Kalymnos-Fournoi kan du gå ud på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Fournoi fuld af energi.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Kalymnos Fournoi-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kalymnos og Fournoi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kalymnos og Fournoi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Kalymnos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Fournoi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Kalymnos og Fournoi. Dodekanisos Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Fournoi fra Kalymnos, og rejsetiden er 3 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
3 timer 10 minutter
2 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Kalymnos Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Fournoi priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kalymnos og Fournoi. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Fournoi fra Kalymnos, og rejsetiden er 3 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
3 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kalymnos? Hvor ankommer bådene i Fournoi?

Afgangshavn i Kalymnos

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways færger afgår til Fournoi fra følgende havne i Kalymnos:

Kalymnos
Kort

Ankomsthavn i Fournoi

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Fournoi fra følgende havne:

Fournoi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kalymnos til Fournoi, tager det mindst 3 timer 10 minutter at tilbagelægge de 83 km fra Kalymnos til Fournoi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kalymnos og Fournoi om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Kalymnos til Fournoi.

Der er 2 rederier, der forbinder Kalymnos og Fournoi: Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din overfart mellem Kalymnos og Fournoi tilbagelægger du 83 km.

For at tage med båd fra Kalymnos til Fournoi, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 1530 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 761 kr..

Den første færge afgår fra Kalymnos kl. 13:30 til Fournoi.

Den sidste færge til Fournoi afgår normalt fra Kalymnos kl. 22:50.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt