Kalymnos
Rejs direkte til Leipsoi med færge
Leipsoi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kalymnos til Leipsoi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kalymnos til Leipsoi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kalymnos til Leipsoi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kalymnos til Leipsoi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kalymnos til Leipsoi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways, så du kan finde det Kalymnos Leipsoi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kalymnos til Leipsoi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kalymnos - Leipsoi

Afgangshavn
Kalymnos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Leipsoi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
43 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kalymnos Leipsoi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kalymnos til Leipsoi, kan du finde billetter fra 75 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 895 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kalymnos til Leipsoi, er 410 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kalymnos til Leipsoi er 1 timer 36 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 15 minutter om at nå Leipsoi, mens de hurtigste både vil ankomme til Leipsoi på 1 timer 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Kalymnos kl. 07:00. Den sidste båd til Leipsoi afgår fra havnen i Kalymnos kl. 23:45.

Gennemsnitspris for Kalymnos til Leipsoi færgeoverfart
410 kr.
Prisinterval på færger Kalymnos Leipsoi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
75 kr. - 895 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kalymnos Leipsoi
1 timer 36 minutter
Afgangstid for første færge til Leipsoi
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Leipsoi
23:45
Ankomsttid for første færge til Leipsoi
00:15
Ankomsttid for sidste færge til Leipsoi
14:45

Hvorfor tage færgen fra Kalymnos til Leipsoi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kalymnos til Leipsoi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Leipsoi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kalymnos til Leipsoi er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Kalymnos-Leipsoi kan du gå ud på Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Leipsoi fuld af energi.
For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Kalymnos til Leipsoi står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Kalymnos til Leipsoi. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Kalymnos til Leipsoi som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Kalymnos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Leipsoi flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Kalymnos og Leipsoi vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kalymnos og Leipsoi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kalymnos og Leipsoi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Kalymnos Leipsoi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Kalymnos-Leipsoi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Leipsoi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Kalymnos og Leipsoi. Blue Star Ferries opererer 2 overfarter om ugen til Leipsoi fra Kalymnos, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
1 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen
Dodekanisos Seaways Kalymnos Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Leipsoi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Kalymnos og Leipsoi. Dodekanisos Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Leipsoi fra Kalymnos, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
2 timer 10 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kalymnos? Hvor ankommer bådene i Leipsoi?

Afgangshavn i Kalymnos

Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways færger afgår til Leipsoi fra følgende havne i Kalymnos:

Kalymnos
Kort

Ankomsthavn i Leipsoi

Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Leipsoi fra følgende havne:

Port of Leipsoi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kalymnos til Leipsoi, tager det mindst 1 timer 30 minutter at tilbagelægge de 43 km fra Kalymnos til Leipsoi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kalymnos og Leipsoi om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Kalymnos til Leipsoi.

Der er 2 rederier, der forbinder Kalymnos og Leipsoi: Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Under din overfart mellem Kalymnos og Leipsoi tilbagelægger du 43 km.

For at tage med båd fra Kalymnos til Leipsoi, kan du finde priser fra 75 kr. for den laveste, til 895 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 410 kr..

Den første færge afgår fra Kalymnos kl. 07:00 til Leipsoi.

Den sidste færge til Leipsoi afgår normalt fra Kalymnos kl. 23:45.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt