Kalymnos
Rejs direkte til Symi med færge
Symi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kalymnos til Symi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kalymnos til Symi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kalymnos til Symi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kalymnos til Symi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kalymnos til Symi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways, så du kan finde det Kalymnos Symi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kalymnos til Symi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kalymnos - Symi

Afgangshavn
Kalymnos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Symi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
85 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kalymnos Symi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kalymnos til Symi, kan du finde billetter fra 134 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1455 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kalymnos til Symi, er 597 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kalymnos til Symi er 3 timer 35 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 45 minutter om at nå Symi, mens de hurtigste både vil ankomme til Symi på 2 timer. Den første færge forlader havnen i Kalymnos kl. 01:20. Den sidste båd til Symi afgår fra havnen i Kalymnos kl. 15:35.

Gennemsnitspris for Kalymnos til Symi færgeoverfart
597 kr.
Prisinterval på færger Kalymnos Symi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
134 kr. - 1455 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kalymnos Symi
3 timer 35 minutter
Afgangstid for første færge til Symi
01:20
Tidspunkt for sidste færge til Symi
15:35
Ankomsttid for første færge til Symi
05:25
Ankomsttid for sidste færge til Symi
17:35

Hvorfor tage færgen fra Kalymnos til Symi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kalymnos til Symi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Symi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kalymnos til Symi er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Kalymnos-Symi kan du gå ud på Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Symi fuld af energi.
Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Kalymnos til Symi, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Alt i vores samfund skal gå hurtigt. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways-færge på de 85 km mellem Kalymnos og Symi vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Kalymnos-Symi-overfart lidt for kort!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kalymnos og Symi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kalymnos og Symi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Kalymnos Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Kalymnos-Symi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Symi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Kalymnos og Symi. Blue Star Ferries opererer 2 overfarter om ugen til Symi fra Kalymnos, og rejsetiden er 3 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
3 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen
Dodekanisos Seaways Kalymnos Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Kalymnos-Symi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Kalymnos og Symi. Dodekanisos Seaways opererer 5 overfarter om ugen til Symi fra Kalymnos, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
2 timer 10 minutter
5 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kalymnos? Hvor ankommer bådene i Symi?

Afgangshavn i Kalymnos

Blue Star Ferries eller Dodekanisos Seaways færger afgår til Symi fra følgende havne i Kalymnos:

Kalymnos
Kort

Ankomsthavn i Symi

Dodekanisos Seaways eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Symi fra følgende havne:

Symi (Simi)
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kalymnos til Symi, tager det mindst 2 timer 10 minutter at tilbagelægge de 85 km fra Kalymnos til Symi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kalymnos og Symi om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Kalymnos til Symi.

Der er 2 rederier, der forbinder Kalymnos og Symi: Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Under din overfart mellem Kalymnos og Symi tilbagelægger du 85 km.

For at tage med båd fra Kalymnos til Symi, kan du finde priser fra 134 kr. for den laveste, til 1455 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 597 kr..

Den første færge afgår fra Kalymnos kl. 01:20 til Symi.

Den sidste færge til Symi afgår normalt fra Kalymnos kl. 15:35.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt