Karlovasi
Rejs direkte til Mytilene med færge
Mytilene
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Karlovasi til Mytilene?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Karlovasi til Mytilene? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Karlovasi til Mytilene er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Karlovasi til Mytilene, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Karlovasi til Mytilene.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, så du kan finde det Karlovasi Mytilene færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Karlovasi til Mytilene, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Karlovasi - Mytilene

Afgangshavn
Karlovasi
Grækenland
Ankomsthavn
Mytilene
Grækenland
Nordlige Øer
Afstand
148 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Karlovasi Mytilene: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Karlovasi til Mytilene, kan du finde billetter fra 164 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 955 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Karlovasi til Mytilene, er 492 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Karlovasi til Mytilene er 6 timer 16 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 10 minutter om at nå Mytilene, mens de hurtigste både vil ankomme til Mytilene på 5 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Karlovasi kl. 00:30. Den sidste båd til Mytilene afgår fra havnen i Karlovasi kl. 23:00.

Gennemsnitspris for Karlovasi til Mytilene færgeoverfart
492 kr.
Prisinterval på færger Karlovasi Mytilene (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
164 kr. - 955 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Karlovasi Mytilene
6 timer 16 minutter
Afgangstid for første færge til Mytilene
00:30
Tidspunkt for sidste færge til Mytilene
23:00
Ankomsttid for første færge til Mytilene
01:40
Ankomsttid for sidste færge til Mytilene
13:25

Hvilke selskaber opererer færger mellem Karlovasi og Mytilene?

Hvis du ønsker at rejse mellem Karlovasi og Mytilene med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Karlovasi Mytilene
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Karlovasi-Mytilene priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Karlovasi og Mytilene. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Mytilene fra Karlovasi, og rejsetiden er 5 timer. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
5 timer
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Karlovasi? Hvor ankommer bådene i Mytilene?

Afgangshavn i Karlovasi

Hellenic Seaways færger afgår til Mytilene fra følgende havne i Karlovasi:

Karlovasi
Kort

Ankomsthavn i Mytilene

Hellenic Seaways skibe ankommer til Mytilene fra følgende havne:

Mytilene
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt