Anbefalet rute
Karlovasi
Rejs direkte til Syros med færge
Syros
Se priser
Alternative ruter
Karlovasi
Rejs med færge til Tinos
Tinos
Rejs med færge til Syros
Syros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Karlovasi til Syros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Karlovasi til Syros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Karlovasi til Syros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Karlovasi til Syros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Karlovasi til Syros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Karlovasi Syros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Karlovasi til Syros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Karlovasi - Syros

Afgangshavn
Karlovasi
Grækenland
Ankomsthavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
137 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Karlovasi Syros: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Karlovasi til Syros, kan du finde billetter fra 149 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1015 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Karlovasi til Syros, er 530 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Karlovasi til Syros er 4 timer 58 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 30 minutter om at nå Syros, mens de hurtigste både vil ankomme til Syros på 4 timer 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Karlovasi kl. 13:25. Den sidste båd til Syros afgår fra havnen i Karlovasi kl. 16:25.

Gennemsnitspris for Karlovasi til Syros færgeoverfart
530 kr.
Prisinterval på færger Karlovasi Syros (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
149 kr. - 1015 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Karlovasi Syros
4 timer 58 minutter
Afgangstid for første færge til Syros
13:25
Tidspunkt for sidste færge til Syros
16:25
Ankomsttid for første færge til Syros
18:55
Ankomsttid for sidste færge til Syros
21:05

Hvilke selskaber opererer færger mellem Karlovasi og Syros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Karlovasi og Syros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Karlovasi Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Karlovasi-Syros priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Karlovasi og Syros. Hellenic Seaways opererer 5 overfarter om ugen til Syros fra Karlovasi, og rejsetiden er 4 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
4 timer 20 minutter
5 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Karlovasi? Hvor ankommer bådene i Syros?

Afgangshavn i Karlovasi

Hellenic Seaways færger afgår til Syros fra følgende havne i Karlovasi:

Karlovasi
Kort

Ankomsthavn i Syros

Hellenic Seaways skibe ankommer til Syros fra følgende havne:

Port of Siros Ermoupoli
Kort
Andre alternative overfarter mellem Karlovasi og Syros
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Karlovasi til Syros, tager det mindst 4 timer 20 minutter at tilbagelægge de 137 km fra Karlovasi til Syros.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Karlovasi og Syros om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 5 overfarter om ugen fra Karlovasi til Syros.

Der er 1 rederier, der forbinder Karlovasi og Syros: Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways.

For at tage med båd fra Karlovasi til Syros, kan du finde priser fra 149 kr. for den laveste, til 1015 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 530 kr..

Den første færge afgår fra Karlovasi kl. 13:25 til Syros.

Den sidste færge til Syros afgår normalt fra Karlovasi kl. 16:25.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt