Kavala
Rejs direkte til Lemnos med færge
Lemnos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kavala til Lemnos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kavala til Lemnos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kavala til Lemnos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kavala til Lemnos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kavala til Lemnos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, så du kan finde det Kavala Lemnos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kavala til Lemnos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kavala - Lemnos

Afgangshavn
Kavala
Grækenland
Ankomsthavn
Lemnos
Grækenland
Afstand
129 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kavala Lemnos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kavala til Lemnos, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 754 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kavala til Lemnos, er 358 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kavala til Lemnos er 3 timer 50 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer 30 minutter om at nå Lemnos, mens de hurtigste både vil ankomme til Lemnos på 3 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Kavala kl. 01:00. Den sidste båd til Lemnos afgår fra havnen i Kavala kl. 23:00.

Gennemsnitspris for Kavala til Lemnos færgeoverfart
358 kr.
Prisinterval på færger Kavala Lemnos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 754 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kavala Lemnos
3 timer 50 minutter
Afgangstid for første færge til Lemnos
01:00
Tidspunkt for sidste færge til Lemnos
23:00
Ankomsttid for første færge til Lemnos
00:45
Ankomsttid for sidste færge til Lemnos
23:59

Hvorfor tage færgen fra Kavala til Lemnos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kavala til Lemnos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lemnos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kavala til Lemnos er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Om bord på en Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines-færge vil du nyde en jævn start fra Kavala og sejle med mindre end 40 km/t til Lemnos. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Lemnos, for oplevelsen er så behagelig!
For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Kavala til Lemnos står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Kavala til Lemnos. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Kavala til Lemnos meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Kavala-Lemnos-overfarten med Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kavala og Lemnos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kavala og Lemnos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Kavala Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kavala-Lemnos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kavala og Lemnos. Hellenic Seaways opererer 10 overfarter om ugen til Lemnos fra Kavala, og rejsetiden er 3 timer. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
3 timer
10 overfarter om ugen
Sea Jets Kavala Lemnos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Kavala-Lemnos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Kavala og Lemnos. Flere oplysninger om Sea Jets
Aegean Sea Lines Kavala Lemnos
Aegean Sea Lines
Færgeselskabet Aegean Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kavala og Lemnos. På Vivanoda kan du sammenligne Kavala-Lemnos priser og bestille en Aegean Sea Lines billet mellem Kavala og Lemnos. Flere oplysninger om Aegean Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Kavala? Hvor ankommer bådene i Lemnos?

Afgangshavn i Kavala

Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines færger afgår til Lemnos fra følgende havne i Kavala:

Kavala
Kort

Ankomsthavn i Lemnos

Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Lemnos fra følgende havne:

Limnos (Myrina)
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kavala til Lemnos, tager det mindst 3 timer at tilbagelægge de 129 km fra Kavala til Lemnos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kavala og Lemnos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets og Aegean Sea Lines). Der er i øjeblikket 10 overfarter om ugen fra Kavala til Lemnos.

Der er 3 rederier, der forbinder Kavala og Lemnos: Hellenic Seaways, Sea Jets og Aegean Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Kavala Lemnos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Kavala og Lemnos tilbagelægger du 129 km.

For at tage med båd fra Kavala til Lemnos, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 754 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 358 kr..

Den første færge afgår fra Kavala kl. 01:00 til Lemnos.

Den sidste færge til Lemnos afgår normalt fra Kavala kl. 23:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Kavala til Lemnos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Kavala og Lemnos ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Kavala Lemnos med Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Kavala til landgang i Lemnos. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Kavala og Lemnos.

Afgang fra Kavala med færge

Før din Kavala Lemnos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Kavala havn / Du skal ankomme i havnen i Kavala i god tid. Tjek venligst dette med dit Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Kavala - Lemnos / Gå til Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Kavala for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Lemnos / I færgeterminalen i Kavala udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Kavala til Lemnos

Om bord på Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Lemnos er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Lemnos:

  • Anløb af Lemnos Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Lemnos havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Kavala til Lemnos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Lemnos.
  • Forlad skibet, og Lemnos er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Lemnos havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Lemnos for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt