Kea
Rejs direkte til Lavrio med færge
Lavrio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kea til Lavrio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kea til Lavrio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kea til Lavrio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kea til Lavrio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kea til Lavrio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries, så du kan finde det Kea Lavrio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kea til Lavrio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kea - Lavrio

Afgangshavn
Kea
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Lavrio
Grækenland
Attica
Afstand
26 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kea Lavrio: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kea til Lavrio, kan du finde billetter fra 90 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 470 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kea til Lavrio, er 216 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kea til Lavrio er 55 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Lavrio, mens de hurtigste både vil ankomme til Lavrio på 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Kea kl. 12:10. Den sidste båd til Lavrio afgår fra havnen i Kea kl. 14:20.

Gennemsnitspris for Kea til Lavrio færgeoverfart
216 kr.
Prisinterval på færger Kea Lavrio (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
90 kr. - 470 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kea Lavrio
55 minutter
Afgangstid for første færge til Lavrio
12:10
Tidspunkt for sidste færge til Lavrio
14:20
Ankomsttid for første færge til Lavrio
12:55
Ankomsttid for sidste færge til Lavrio
15:20

Hvorfor tage færgen fra Kea til Lavrio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kea til Lavrio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lavrio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kea til Lavrio er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Kea til Lavrio, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Du rejser fra Kea til Lavrio med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Lavrio for at komme af båden.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Kea-Lavrio kan du gå ud på ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Lavrio fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kea og Lavrio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kea og Lavrio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Kea Lavrio
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Kea-Lavrio og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Kea-Lavrio priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Kea og Lavrio. Flere oplysninger om ANEK Lines
Hellenic Seaways Kea Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kea-Lavrio priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kea og Lavrio. Hellenic Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Lavrio fra Kea, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
1 timer
2 overfarter om ugen
Sea Jets Kea Lavrio
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Kea-Lavrio priser og bestille en Sea Jets billet mellem Kea og Lavrio. Flere oplysninger om Sea Jets
Triton Ferries Kea Lavrio
Triton Ferries
Færgeselskabet Triton Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kea og Lavrio. På Vivanoda kan du sammenligne Kea-Lavrio priser og bestille en Triton Ferries billet mellem Kea og Lavrio. Flere oplysninger om Triton Ferries

Hvor afgår færgerne i Kea? Hvor ankommer bådene i Lavrio?

Afgangshavn i Kea

ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries færger afgår til Lavrio fra følgende havne i Kea:

Kea Korissia
Kort

Ankomsthavn i Lavrio

Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines skibe ankommer til Lavrio fra følgende havne:

Lavrio
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kea til Lavrio, tager det mindst 1 timer at tilbagelægge de 26 km fra Kea til Lavrio.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kea og Lavrio om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets og Triton Ferries). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Kea til Lavrio.

Der er 4 rederier, der forbinder Kea og Lavrio: ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets og Triton Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Kea Lavrio booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Kea og Lavrio tilbagelægger du 26 km.

For at tage med båd fra Kea til Lavrio, kan du finde priser fra 90 kr. for den laveste, til 470 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 216 kr..

Den første færge afgår fra Kea kl. 12:10 til Lavrio.

Den sidste færge til Lavrio afgår normalt fra Kea kl. 14:20.

Hvordan er en færgeoverfart fra Kea til Lavrio?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Kea til Lavrio-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Kea til du går fra borde i Lavrio. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Kea og Lavrio.

Ombordstigning i Kea

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Kea Lavrio-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Kea havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Kea inden for den tidsfrist, som ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Kea - Lavrio / Gå til Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines-skranken i færgeterminalen i Kea for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Lavrio / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Kea, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Kea og Lavrio

På skibet fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets eller Triton Ferries har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Lavrio, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Lavrio:

  • Anløb af Lavrio Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Lavrio Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Lavrio havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Lavrio Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Lavrio / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Lavrio havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Lavrio for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt