Kea
Rejs direkte til Syros med færge
Syros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kea til Syros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kea til Syros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kea til Syros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kea til Syros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kea til Syros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Sea Jets, så du kan finde det Kea Syros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kea til Syros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kea - Syros

Afgangshavn
Kea
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
73 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kea Syros: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kea til Syros, kan du finde billetter fra 75 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 448 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kea til Syros, er 164 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kea til Syros er 3 timer 51 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer om at nå Syros, mens de hurtigste både vil ankomme til Syros på 3 timer 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Kea kl. 08:40. Den sidste båd til Syros afgår fra havnen i Kea kl. 17:45.

Gennemsnitspris for Kea til Syros færgeoverfart
164 kr.
Prisinterval på færger Kea Syros (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
75 kr. - 448 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kea Syros
3 timer 51 minutter
Afgangstid for første færge til Syros
08:40
Tidspunkt for sidste færge til Syros
17:45
Ankomsttid for første færge til Syros
12:40
Ankomsttid for sidste færge til Syros
21:45

Hvorfor tage færgen fra Kea til Syros?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kea til Syros være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Syros. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kea til Syros er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Hellenic Seaways eller Sea Jets står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Kea, til det forlader Syros. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Kea Syros-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Hellenic Seaways eller Sea Jets er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Syros helt afslappet.
Færger er ideelle for familier!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Kea og Syros på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Kea, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Syros flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Kea og Syros vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kea og Syros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kea og Syros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Kea Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kea-Syros priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kea og Syros. Hellenic Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Syros fra Kea, og rejsetiden er 4 timer. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
4 timer
2 overfarter om ugen
Sea Jets Kea Syros
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Kea-Syros priser og bestille en Sea Jets billet mellem Kea og Syros. Sea Jets opererer 1 overfarter om ugen til Syros fra Kea, og rejsetiden er 3 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
3 timer 40 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kea? Hvor ankommer bådene i Syros?

Afgangshavn i Kea

Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Syros fra følgende havne i Kea:

Kea Korissia
Kort

Ankomsthavn i Syros

Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Syros fra følgende havne:

Port of Siros Ermoupoli
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kea til Syros, tager det mindst 3 timer 40 minutter at tilbagelægge de 73 km fra Kea til Syros.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kea og Syros om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways og Sea Jets). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Kea til Syros.

Der er 2 rederier, der forbinder Kea og Syros: Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets.

Under din overfart mellem Kea og Syros tilbagelægger du 73 km.

For at tage med båd fra Kea til Syros, kan du finde priser fra 75 kr. for den laveste, til 448 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 164 kr..

Den første færge afgår fra Kea kl. 08:40 til Syros.

Den sidste færge til Syros afgår normalt fra Kea kl. 17:45.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt