Kefalonia
Rejs direkte til Kyllini med færge
Kyllini
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kefalonia til Kyllini?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kefalonia til Kyllini? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kefalonia til Kyllini er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kefalonia til Kyllini, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kefalonia til Kyllini.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines, så du kan finde det Kefalonia Kyllini færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kefalonia til Kyllini, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kefalonia - Kyllini

Afgangshavn
Kefalonia
Grækenland
Joniske Øer
Ankomsthavn
Kyllini
Grækenland
Vestgrækenland
Afstand
59 km
Færgeselskaber
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kefalonia Kyllini: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kefalonia til Kyllini, kan du finde billetter fra 104 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 537 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kefalonia til Kyllini, er 321 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kefalonia til Kyllini er 1 timer 30 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 30 minutter om at nå Kyllini, mens de hurtigste både vil ankomme til Kyllini på 1 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Kefalonia kl. 04:45. Den sidste båd til Kyllini afgår fra havnen i Kefalonia kl. 15:00.

Gennemsnitspris for Kefalonia til Kyllini færgeoverfart
321 kr.
Prisinterval på færger Kefalonia Kyllini (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
104 kr. - 537 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kefalonia Kyllini
1 timer 30 minutter
Afgangstid for første færge til Kyllini
04:45
Tidspunkt for sidste færge til Kyllini
15:00
Ankomsttid for første færge til Kyllini
06:15
Ankomsttid for sidste færge til Kyllini
16:30

Hvorfor tage færgen fra Kefalonia til Kyllini?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kefalonia til Kyllini være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kyllini. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kefalonia til Kyllini er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Kefalonia Kyllini-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Kyllini uden stress og helt afslappet.
For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Kefalonia-Kyllini-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Kefalonia til udstigning i Kyllini, står kvalificeret og smilende personale fra Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Kefalonia Kyllini-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kefalonia og Kyllini?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kefalonia og Kyllini med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Ionan Ferries Kefalonia Kyllini
Ionan Ferries
Færgeselskabet Ionan Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kefalonia og Kyllini. På Vivanoda kan du sammenligne Kefalonia-Kyllini priser og bestille en Ionan Ferries billet mellem Kefalonia og Kyllini. Flere oplysninger om Ionan Ferries
Ionian Group Kefalonia Kyllini
Ionian Group
Færgeselskabet Ionian Group driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kefalonia og Kyllini. På Vivanoda kan du sammenligne Kefalonia-Kyllini priser og bestille en Ionian Group billet mellem Kefalonia og Kyllini. Flere oplysninger om Ionian Group
Kefalonian Lines Kefalonia Kyllini
Kefalonian Lines
Færgeselskabet Kefalonian Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kefalonia og Kyllini. På Vivanoda kan du sammenligne Kefalonia-Kyllini priser og bestille en Kefalonian Lines billet mellem Kefalonia og Kyllini. Kefalonian Lines opererer 3 overfarter om dagen til Kyllini fra Kefalonia, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Kefalonian Lines
1 timer 20 minutter
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Kefalonia? Hvor ankommer bådene i Kyllini?

Afgangshavn i Kefalonia

Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines færger afgår til Kyllini fra følgende havne i Kefalonia:

Poros
Kort
Argostoli
Kort
Poros (Kefalonia)
Kort

Ankomsthavn i Kyllini

Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries skibe ankommer til Kyllini fra følgende havne:

Kyllini
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kefalonia til Kyllini, tager det mindst 1 timer 20 minutter at tilbagelægge de 59 km fra Kefalonia til Kyllini.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kefalonia og Kyllini om vinteren) og af færgeselskabet (Ionan Ferries, Ionian Group og Kefalonian Lines). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Kefalonia til Kyllini.

Der er 3 rederier, der forbinder Kefalonia og Kyllini: Ionan Ferries, Ionian Group og Kefalonian Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Kefalonia Kyllini booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Kefalonia og Kyllini tilbagelægger du 59 km.

For at tage med båd fra Kefalonia til Kyllini, kan du finde priser fra 104 kr. for den laveste, til 537 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 321 kr..

Den første færge afgår fra Kefalonia kl. 04:45 til Kyllini.

Den sidste færge til Kyllini afgår normalt fra Kefalonia kl. 15:00.

Oplev en færgeoverfart fra Kefalonia til Kyllini

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Kefalonia og Kyllini ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Kefalonia til udstigning i Kyllini, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Ionan Ferries, Ionian Group og Kefalonian Lines' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Kefalonia og Kyllini.

Ombordstigning i Kefalonia

Før din Kefalonia Kyllini færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Kefalonia havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Kefalonia. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Kefalonia - Kyllini / I Kefalonia skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries-billetkontoret i Kefalonia-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Kyllini / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Kefalonia, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Ionan Ferries, Ionian Group eller Kefalonian Lines-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Kefalonia og Kyllini

Om bord på Kefalonian Lines, Ionian Group eller Ionan Ferries-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Kyllini

Her er nogle oplysninger om udstigning i Kyllini:

  • Færgen sejler ind i Kyllini Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Kyllini havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Kyllini Harbour.
  • Forlad skibet, og Kyllini er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. Toldpersonalet i Kyllini havn kan give dig en kontrol. Endelig forlader du havnen, og Kyllini venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt