Kimolos
Rejs direkte til Sikinos med færge
Sikinos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kimolos til Sikinos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kimolos til Sikinos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kimolos til Sikinos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kimolos til Sikinos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kimolos til Sikinos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries, så du kan finde det Kimolos Sikinos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kimolos til Sikinos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kimolos - Sikinos

Afgangshavn
Kimolos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Sikinos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
50 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kimolos Sikinos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kimolos til Sikinos, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 60 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kimolos til Sikinos, er 60 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kimolos til Sikinos er 2 timer 12 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 20 minutter om at nå Sikinos, mens de hurtigste både vil ankomme til Sikinos på 2 timer 5 minutter. Den første færge forlader havnen i Kimolos kl. 08:05. Den sidste båd til Sikinos afgår fra havnen i Kimolos kl. 08:10.

Gennemsnitspris for Kimolos til Sikinos færgeoverfart
60 kr.
Prisinterval på færger Kimolos Sikinos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 60 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kimolos Sikinos
2 timer 12 minutter
Afgangstid for første færge til Sikinos
08:05
Tidspunkt for sidste færge til Sikinos
08:10
Ankomsttid for første færge til Sikinos
10:10
Ankomsttid for sidste færge til Sikinos
10:30

Hvorfor tage færgen fra Kimolos til Sikinos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kimolos til Sikinos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sikinos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kimolos til Sikinos er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Kimolos til Sikinos på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Kimolos-Sikinos om bord på færgen fra ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Kimolos Sikinos-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-færge på de 50 km mellem Kimolos og Sikinos vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Kimolos-Sikinos-overfart lidt for kort!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kimolos og Sikinos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kimolos og Sikinos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Kimolos Sikinos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Kimolos-Sikinos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Kimolos-Sikinos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Kimolos og Sikinos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Hellenic Seaways Kimolos Sikinos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kimolos-Sikinos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kimolos og Sikinos. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Sikinos fra Kimolos, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 20 minutter
1 overfarter om ugen
Zante Ferries Kimolos Sikinos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries blev grundlagt i 1990 og har hjemsted i Zakynthos, Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Kimolos-Sikinos priser og bestille en Zante Ferries billet mellem Kimolos og Sikinos. Zante Ferries opererer 2 overfarter om ugen til Sikinos fra Kimolos, og rejsetiden er 2 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Zante Ferries
2 timer 10 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Kimolos? Hvor ankommer bådene i Sikinos?

Afgangshavn i Kimolos

ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries færger afgår til Sikinos fra følgende havne i Kimolos:

Kimolos
Kort

Ankomsthavn i Sikinos

Zante Ferries, Hellenic Seaways eller ANEK Lines skibe ankommer til Sikinos fra følgende havne:

Sikinos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kimolos til Sikinos, tager det mindst 2 timer 10 minutter at tilbagelægge de 50 km fra Kimolos til Sikinos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kimolos og Sikinos om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Hellenic Seaways og Zante Ferries). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Kimolos til Sikinos.

Der er 3 rederier, der forbinder Kimolos og Sikinos: ANEK Lines, Hellenic Seaways og Zante Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Kimolos Sikinos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Kimolos og Sikinos tilbagelægger du 50 km.

For at tage med båd fra Kimolos til Sikinos, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 60 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 60 kr..

Den første færge afgår fra Kimolos kl. 08:05 til Sikinos.

Den sidste færge til Sikinos afgår normalt fra Kimolos kl. 08:10.

Din Kimolos til Sikinos færge oplevelse

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Kimolos til Sikinos overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Kimolos til du går fra borde i Sikinos. Du kan også finde praktiske oplysninger om Kimolos og Sikinos.

Ombordstigning i Kimolos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Kimolos Sikinos til Kimolos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Kimolos havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Kimolos. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Kimolos - Sikinos / I Kimolos skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Zante Ferries, Hellenic Seaways eller ANEK Lines-billetkontoret i Kimolos-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Sikinos / Fra færgeterminalen i Kimolos vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Kimolos og Sikinos

På skibet fra ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Zante Ferries har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Sikinos, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Sikinos:

  • Færgen sejler ind i Sikinos Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Sikinos Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Sikinos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Sikinos / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Sikinos. Endelig forlader du havnen, og Sikinos venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt