Kissamos
Rejs direkte til Antikythira med færge
Antikythira
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kissamos til Antikythira?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kissamos til Antikythira? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kissamos til Antikythira er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kissamos til Antikythira, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kissamos til Antikythira.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets eller Lane Sea Lines, så du kan finde det Kissamos Antikythira færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Lane Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kissamos til Antikythira, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kissamos - Antikythira

Afgangshavn
Kissamos
Grækenland
Kreta
Ankomsthavn
Antikythira
Grækenland
Attica
Afstand
54 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Lane Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kissamos Antikythira: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kissamos til Antikythira, kan du finde billetter fra 75 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 515 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kissamos til Antikythira, er 298 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kissamos til Antikythira er 1 timer 48 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer om at nå Antikythira, mens de hurtigste både vil ankomme til Antikythira på 1 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Kissamos kl. 08:15. Den sidste båd til Antikythira afgår fra havnen i Kissamos kl. 11:00.

Gennemsnitspris for Kissamos til Antikythira færgeoverfart
298 kr.
Prisinterval på færger Kissamos Antikythira (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
75 kr. - 515 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kissamos Antikythira
1 timer 48 minutter
Afgangstid for første færge til Antikythira
08:15
Tidspunkt for sidste færge til Antikythira
11:00
Ankomsttid for første færge til Antikythira
10:00
Ankomsttid for sidste færge til Antikythira
12:45

Hvorfor tage færgen fra Kissamos til Antikythira?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kissamos til Antikythira være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Antikythira. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kissamos til Antikythira er en ideel måde at rejse på.

Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Kissamos på en Sea Jets eller Lane Sea Lines-færge, der tilbagelægger de 54 km til Antikythira med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Antikythira så hurtigt!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Kissamos til Antikythira kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Antikythira. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Sea Jets eller Lane Sea Lines, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Kissamos Antikythira-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Sea Jets eller Lane Sea Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kissamos og Antikythira?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kissamos og Antikythira med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Lane Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Kissamos Antikythira
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Kissamos-Antikythira priser og bestille en Sea Jets billet mellem Kissamos og Antikythira. Flere oplysninger om Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Antikythira
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kissamos og Antikythira. På Vivanoda kan du sammenligne Kissamos-Antikythira priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Kissamos og Antikythira. Flere oplysninger om Lane Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Kissamos? Hvor ankommer bådene i Antikythira?

Afgangshavn i Kissamos

Sea Jets eller Lane Sea Lines færger afgår til Antikythira fra følgende havne i Kissamos:

Kissamos
Kort

Ankomsthavn i Antikythira

Lane Sea Lines eller Sea Jets skibe ankommer til Antikythira fra følgende havne:

Antikythira
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Kissamos og Antikythira: Sea Jets og Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Lane Sea Lines.

Under din overfart mellem Kissamos og Antikythira tilbagelægger du 54 km.

For at tage med båd fra Kissamos til Antikythira, kan du finde priser fra 75 kr. for den laveste, til 515 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 298 kr..

Den første færge afgår fra Kissamos kl. 08:15 til Antikythira.

Den sidste færge til Antikythira afgår normalt fra Kissamos kl. 11:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt