Kissamos
Rejs direkte til Kythira med færge
Kythira
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kissamos til Kythira?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kissamos til Kythira? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kissamos til Kythira er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kissamos til Kythira, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kissamos til Kythira.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, så du kan finde det Kissamos Kythira færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kissamos til Kythira, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kissamos - Kythira

Afgangshavn
Kissamos
Grækenland
Kreta
Ankomsthavn
Kythira
Grækenland
Attica
Afstand
95 km
Færgeselskaber
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kissamos Kythira: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kissamos til Kythira, kan du finde billetter fra 104 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 754 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kissamos til Kythira, er 433 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kissamos til Kythira er 3 timer 49 minutter. De langsomste færger vil være 4 timer om at nå Kythira, mens de hurtigste både vil ankomme til Kythira på 3 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Kissamos kl. 08:15. Den sidste båd til Kythira afgår fra havnen i Kissamos kl. 11:00.

Gennemsnitspris for Kissamos til Kythira færgeoverfart
433 kr.
Prisinterval på færger Kissamos Kythira (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
104 kr. - 754 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kissamos Kythira
3 timer 49 minutter
Afgangstid for første færge til Kythira
08:15
Tidspunkt for sidste færge til Kythira
11:00
Ankomsttid for første færge til Kythira
12:00
Ankomsttid for sidste færge til Kythira
14:50

Hvorfor tage færgen fra Kissamos til Kythira?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kissamos til Kythira være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kythira. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kissamos til Kythira er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På overfarten fra Kissamos til Kythira kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Kythira. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Kissamos til Kythira ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Kissamos-Kythira-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Kissamos til udstigning i Kythira, står kvalificeret og smilende personale fra LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kissamos og Kythira?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kissamos og Kythira med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

LANE Sea Line Kissamos Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line blev grundlagt i 1985 og har hovedsæde i Bari, Italien. Selskabet betjener havne i Adriaterhavet i Italien og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Kissamos-Kythira priser og bestille en LANE Sea Line billet mellem Kissamos og Kythira. Flere oplysninger om LANE Sea Line
Sea Jets Kissamos Kythira
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Kissamos-Kythira priser og bestille en Sea Jets billet mellem Kissamos og Kythira. Flere oplysninger om Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Kythira
Lane Sea Lines
Færgeselskabet Lane Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kissamos og Kythira. På Vivanoda kan du sammenligne Kissamos-Kythira priser og bestille en Lane Sea Lines billet mellem Kissamos og Kythira. Flere oplysninger om Lane Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Kissamos? Hvor ankommer bådene i Kythira?

Afgangshavn i Kissamos

LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines færger afgår til Kythira fra følgende havne i Kissamos:

Kissamos
Kort

Ankomsthavn i Kythira

Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line skibe ankommer til Kythira fra følgende havne:

Kythira
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Kissamos og Kythira: LANE Sea Line, Sea Jets og Lane Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Kissamos Kythira booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Kissamos og Kythira tilbagelægger du 95 km.

For at tage med båd fra Kissamos til Kythira, kan du finde priser fra 104 kr. for den laveste, til 754 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 433 kr..

Den første færge afgår fra Kissamos kl. 08:15 til Kythira.

Den sidste færge til Kythira afgår normalt fra Kissamos kl. 11:00.

Oplev en færgeoverfart fra Kissamos til Kythira

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Kissamos til Kythira overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Kissamos til du går fra borde i Kythira. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Kissamos og Kythira.

Ombordstigning i Kissamos

Før din Kissamos Kythira færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Kissamos havn / Du skal ankomme i havnen i Kissamos i god tid. Tjek venligst dette med dit Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Kissamos - Kythira / I Kissamos skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-billetkontoret i Kissamos-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Kythira / I færgeterminalen i Kissamos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge LANE Sea Line, Sea Jets eller Lane Sea Lines-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Kissamos og Kythira

Om bord på Lane Sea Lines, Sea Jets eller LANE Sea Line-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Kythira

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Kythira:

  • Færgen sejler ind i Kythira Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Kythira havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Kythira Harbour.
  • Forlad skibet, og Kythira er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Kythira. Endelig forlader du havnen, og Kythira venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt