Anbefalet rute
Køge
Rejs direkte til Rønne med færge
Rønne
Se priser
Alternative ruter
Køge
Rejs med tog til Ystad
Ystad
Rejs med færge til Rønne
Rønne
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Køge til Rønne?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Køge til Rønne? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Køge til Rønne er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Køge til Rønne, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Køge til Rønne.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som BornholmerFærgen, så du kan finde det Køge Rønne færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra BornholmerFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Køge til Rønne, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Køge - Rønne

Afgangshavn
Køge
Danmark
Ankomsthavn
Rønne
Danmark
Afstand
164 km
Færgeselskaber
BornholmerFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Køge til Rønne?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Køge til Rønne være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rønne. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Køge til Rønne er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Køge Rønne-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra BornholmerFærgen er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Rønne uden stress og helt afslappet.
Hvile i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Køge til Rønne ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Køge-Rønne-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Køge til udstigning i Rønne, står kvalificeret og smilende personale fra BornholmerFærgen til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Køge og Rønne?

Hvis du ønsker at rejse mellem Køge og Rønne med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder BornholmerFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

BornholmerFærgen Køge Rønne
BornholmerFærgen
Færgeselskabet BornholmerFærgen driver overfarter i Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Køge og Rønne. På Vivanoda kan du sammenligne Køge-Rønne priser og bestille en BornholmerFærgen billet mellem Køge og Rønne. Flere oplysninger om BornholmerFærgen

Hvor afgår færgerne i Køge? Hvor ankommer bådene i Rønne?

Afgangshavn i Køge

BornholmerFærgen færger afgår til Rønne fra følgende havne i Køge:

Koge
Kort

Ankomsthavn i Rønne

BornholmerFærgen skibe ankommer til Rønne fra følgende havne:

Ronne
Kort
Andre alternative overfarter mellem Køge og Rønne
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Køge og Rønne: BornholmerFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af BornholmerFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra BornholmerFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Køge Rønne booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Køge og Rønne tilbagelægger du 164 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Køge til Rønne?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Køge til Rønne-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Køge Rønne med BornholmerFærgen har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Køge til landgang i Rønne. Du kan også finde praktiske oplysninger om Køge og Rønne.

Ombordstigning i Køge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Køge Rønne-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Køge / Du skal ankomme i havnen i Køge i god tid. Tjek venligst dette med dit BornholmerFærgen-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Køge - Rønne / Gå til BornholmerFærgen-skranken i færgeterminalen i Køge for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Ombordstigning på skibet til Rønne / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Køge, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge BornholmerFærgen-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Køge til Rønne

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på BornholmerFærgen-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Rønne

Her er nogle oplysninger om udstigning i Rønne:

  • Anløb af Rønne Harbour / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Rønne fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Køge til Rønne i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Rønne.
  • Forlad skibet og udforsk Rønne / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. I Rønne kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Rønne for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt