Konstanz
Rejs direkte til Lindau med færge
Lindau
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Konstanz til Lindau?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Konstanz til Lindau? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Konstanz til Lindau er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Konstanz til Lindau, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Konstanz til Lindau.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som BSB Bodensee, så du kan finde det Konstanz Lindau færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra BSB Bodensee tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Konstanz til Lindau, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Konstanz - Lindau

Afgangshavn
Konstanz
Tyskland
Baden-Württemberg
Ankomsthavn
Lindau
Tyskland
Bayern
Afstand
41 km
Færgeselskaber
BSB Bodensee
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Konstanz og Lindau?

Hvis du ønsker at rejse mellem Konstanz og Lindau med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder BSB Bodensee, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

BSB Bodensee Konstanz Lindau
BSB Bodensee
Færgeselskabet BSB Bodensee driver overfarter i Tyskland og især søforbindelser mellem havnene i Konstanz og Lindau. På Vivanoda kan du sammenligne Konstanz-Lindau priser og bestille en BSB Bodensee billet mellem Konstanz og Lindau. Flere oplysninger om BSB Bodensee

Hvor afgår færgerne i Konstanz? Hvor ankommer bådene i Lindau?

Afgangshavn i Konstanz

BSB Bodensee færger afgår til Lindau fra følgende havne i Konstanz:

Konstanz Hafen
Kort
Mainau (Bodensee)
Kort

Ankomsthavn i Lindau

BSB Bodensee skibe ankommer til Lindau fra følgende havne:

Lindau Hafen
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt