Korfu
Rejs direkte til Igoumenitsa med færge
Igoumenitsa
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Korfu til Igoumenitsa?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Korfu til Igoumenitsa? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Korfu til Igoumenitsa er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Korfu til Igoumenitsa, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Korfu til Igoumenitsa.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines, så du kan finde det Korfu Igoumenitsa færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Korfu til Igoumenitsa, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Korfu - Igoumenitsa

Afgangshavn
Korfu
Grækenland
Joniske Øer
Ankomsthavn
Igoumenitsa
Grækenland
Epirus
Afstand
32 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Korfu til Igoumenitsa?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Korfu til Igoumenitsa være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Igoumenitsa. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Korfu til Igoumenitsa er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Korfu Igoumenitsa-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Igoumenitsa uden stress og helt afslappet.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Korfu til Igoumenitsa med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Igoumenitsa for at komme af båden.
For et omsorgsfuldt personale
Hvert eneste minut af Korfu-Igoumenitsa-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Korfu til udstigning i Igoumenitsa, står kvalificeret og smilende personale fra ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Korfu og Igoumenitsa?

Hvis du ønsker at rejse mellem Korfu og Igoumenitsa med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Korfu Igoumenitsa
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Korfu-Igoumenitsa og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Korfu-Igoumenitsa priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Korfu og Igoumenitsa. Flere oplysninger om ANEK Lines
Agoudimos Lines Korfu Igoumenitsa
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines er et færgeselskab med hjemsted i Patras, Grækenland. Det tilbyder færgeforbindelser til flere destinationer i Grækenland og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Korfu-Igoumenitsa priser og bestille en Agoudimos Lines billet mellem Korfu og Igoumenitsa. Flere oplysninger om Agoudimos Lines
Kerkyra Lines Korfu Igoumenitsa
Kerkyra Lines
Færgeselskabet Kerkyra Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Korfu og Igoumenitsa. På Vivanoda kan du sammenligne Korfu-Igoumenitsa priser og bestille en Kerkyra Lines billet mellem Korfu og Igoumenitsa. Flere oplysninger om Kerkyra Lines

Hvor afgår færgerne i Korfu? Hvor ankommer bådene i Igoumenitsa?

Afgangshavn i Korfu

ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines færger afgår til Igoumenitsa fra følgende havne i Korfu:

Kerkyra
Kort

Ankomsthavn i Igoumenitsa

Kerkyra Lines, Agoudimos Lines eller ANEK Lines skibe ankommer til Igoumenitsa fra følgende havne:

Igoumenitsa
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Korfu og Igoumenitsa: ANEK Lines, Agoudimos Lines og Kerkyra Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Korfu Igoumenitsa booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Korfu og Igoumenitsa tilbagelægger du 32 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Korfu til Igoumenitsa?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Korfu til Igoumenitsa-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Korfu Igoumenitsa med ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Korfu til landgang i Igoumenitsa. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Korfu og Igoumenitsa.

Ombordstigning i Korfu

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Korfu Igoumenitsa-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Korfu havn / Du skal ankomme i havnen i Korfu i god tid. Tjek venligst dette med dit Kerkyra Lines, Agoudimos Lines eller ANEK Lines-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Korfu - Igoumenitsa / I færgeterminalen i Korfu skal du kigge efter ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Ombordstigning på skibet til Igoumenitsa / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Korfu, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Korfu til Igoumenitsa

På skibet fra ANEK Lines, Agoudimos Lines eller Kerkyra Lines har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Udstigning fra færgen i Igoumenitsa

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Igoumenitsa:

  • Igoumenitsa Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Igoumenitsa Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Igoumenitsa havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Korfu til Igoumenitsa i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Igoumenitsa.
  • Forlad skibet og udforsk Igoumenitsa / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Igoumenitsa. Endelig er din ferie i Igoumenitsa begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt