Kos
Rejs direkte til Bodrum med færge
Bodrum
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kos til Bodrum?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kos til Bodrum? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kos til Bodrum er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kos til Bodrum, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kos til Bodrum.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya eller Dodecanese Flying Dolphins, så du kan finde det Kos Bodrum færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kos til Bodrum, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kos - Bodrum

Afgangshavn
Kos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Bodrum
Tyrkiet
Afstand
22 km
Færgeselskaber
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Kos Bodrum: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Kos til Bodrum, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 187 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Kos til Bodrum, er 149 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Kos til Bodrum er 24 minutter. De langsomste færger vil være 45 minutter om at nå Bodrum, mens de hurtigste både vil ankomme til Bodrum på 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Kos kl. 08:45. Den sidste båd til Bodrum afgår fra havnen i Kos kl. 18:00.

Gennemsnitspris for Kos til Bodrum færgeoverfart
149 kr.
Prisinterval på færger Kos Bodrum (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 187 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Kos Bodrum
24 minutter
Afgangstid for første færge til Bodrum
08:45
Tidspunkt for sidste færge til Bodrum
18:00
Ankomsttid for første færge til Bodrum
10:05
Ankomsttid for sidste færge til Bodrum
19:20

Hvorfor tage færgen fra Kos til Bodrum?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kos til Bodrum være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Bodrum. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kos til Bodrum er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Kos-Bodrum-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Kos til udstigning i Bodrum, står kvalificeret og smilende personale fra Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Bodrum eller et andet sted hen på, hvis man vil til Bodrum. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Kos-Bodrum-overfarten med Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. Når du går om bord på en Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya-færge i Kos, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Bodrum. Det er dog værd at spørge Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Bodrum.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kos og Bodrum?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kos og Bodrum med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Yesil Marmaris Lines Kos Bodrum
Yesil Marmaris Lines
Færgeselskabet Yesil Marmaris Lines driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kos og Bodrum. På Vivanoda kan du sammenligne Kos-Bodrum priser og bestille en Yesil Marmaris Lines billet mellem Kos og Bodrum. Flere oplysninger om Yesil Marmaris Lines
Dodecanese Flying Dolphins Kos Bodrum
Dodecanese Flying Dolphins
Færgeselskabet Dodecanese Flying Dolphins driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kos og Bodrum. På Vivanoda kan du sammenligne Kos-Bodrum priser og bestille en Dodecanese Flying Dolphins billet mellem Kos og Bodrum. Dodecanese Flying Dolphins opererer 10 overfarter om ugen til Bodrum fra Kos, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Dodecanese Flying Dolphins
50 minutter
10 overfarter om ugen
Turkish Sea Lines Kos Bodrum
Turkish Sea Lines
Færgeselskabet Turkish Sea Lines driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kos og Bodrum. På Vivanoda kan du sammenligne Kos-Bodrum priser og bestille en Turkish Sea Lines billet mellem Kos og Bodrum. Flere oplysninger om Turkish Sea Lines
Bodrum Express Lines Kos Bodrum
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines er et færgeselskab med base i Tyrkiet, der sejler til forskellige destinationer i Tyrkiet og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Kos-Bodrum priser og bestille en Bodrum Express Lines billet mellem Kos og Bodrum. Flere oplysninger om Bodrum Express Lines
Dentur Avrasya Kos Bodrum
Dentur Avrasya
Færgeselskabet Dentur Avrasya driver overfarter i Tyrkiet og Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kos og Bodrum. På Vivanoda kan du sammenligne Kos-Bodrum priser og bestille en Dentur Avrasya billet mellem Kos og Bodrum. Flere oplysninger om Dentur Avrasya

Hvor afgår færgerne i Kos? Hvor ankommer bådene i Bodrum?

Afgangshavn i Kos

Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya færger afgår til Bodrum fra følgende havne i Kos:

Kos
Kort
Kos
Kort

Ankomsthavn i Bodrum

Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines skibe ankommer til Bodrum fra følgende havne:

Bodrum
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Kos til Bodrum, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 22 km fra Kos til Bodrum.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Kos og Bodrum om vinteren) og af færgeselskabet (Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines og Dentur Avrasya). Der er i øjeblikket 10 overfarter om ugen fra Kos til Bodrum.

Der er 5 rederier, der forbinder Kos og Bodrum: Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines og Dentur Avrasya.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Kos Bodrum booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Kos og Bodrum tilbagelægger du 22 km.

For at tage med båd fra Kos til Bodrum, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 187 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 149 kr..

Den første færge afgår fra Kos kl. 08:45 til Bodrum.

Den sidste færge til Bodrum afgår normalt fra Kos kl. 18:00.

Din Kos til Bodrum færge oplevelse

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Kos til Bodrum overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Kos til udstigning i Bodrum, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya og Dodecanese Flying Dolphins' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Kos og Bodrum.

Ombordstigning i Kos

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Kos Bodrum-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Kos / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Kos. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Kos - Bodrum / I Kos skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines-billetkontoret i Kos-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Bodrum / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Kos, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines eller Dentur Avrasya-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Livet om bord på færgen mellem Kos og Bodrum

På Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins eller Yesil Marmaris Lines-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Bodrum er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Bodrum:

  • Færgen sejler ind i Bodrum Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Bodrum Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Bodrum Harbour.
  • Forlad skibet, og Bodrum er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Bodrum havn kan give dig en kontrol. Endelig forlader du havnen, og Bodrum venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt