Kos
Rejs direkte til Turgutreis med færge
Turgutreis
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kos til Turgutreis?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kos til Turgutreis? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kos til Turgutreis er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kos til Turgutreis, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kos til Turgutreis.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines, så du kan finde det Kos Turgutreis færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kos til Turgutreis, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kos - Turgutreis

Afgangshavn
Kos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Turgutreis
Tyrkiet
Afstand
13 km
Færgeselskaber
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Kos til Turgutreis?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kos til Turgutreis være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Turgutreis. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kos til Turgutreis er en ideel måde at rejse på.

Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Kos-Turgutreis i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Turgutreis for at komme af båden.
Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Omvendt er en Kos Turgutreis-færgetur med færge i Kos Turgutreis ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Turgutreis helt afslappet.
Færger er ideelle for familier!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Kos til Turgutreis som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Kos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Turgutreis flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Kos og Turgutreis vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kos og Turgutreis?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kos og Turgutreis med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Bodrum Express Lines Kos Turgutreis
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines er et færgeselskab med base i Tyrkiet, der sejler til forskellige destinationer i Tyrkiet og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Kos-Turgutreis priser og bestille en Bodrum Express Lines billet mellem Kos og Turgutreis. Flere oplysninger om Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Kos Turgutreis
Turkish Sea Lines
Færgeselskabet Turkish Sea Lines driver overfarter i Grækenland og Tyrkiet og især søforbindelser mellem havnene i Kos og Turgutreis. På Vivanoda kan du sammenligne Kos-Turgutreis priser og bestille en Turkish Sea Lines billet mellem Kos og Turgutreis. Flere oplysninger om Turkish Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Kos? Hvor ankommer bådene i Turgutreis?

Afgangshavn i Kos

Bodrum Express Lines eller Turkish Sea Lines færger afgår til Turgutreis fra følgende havne i Kos:

Kos
Kort

Ankomsthavn i Turgutreis

Turkish Sea Lines eller Bodrum Express Lines skibe ankommer til Turgutreis fra følgende havne:

Turgutreis
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Kos og Turgutreis: Bodrum Express Lines og Turkish Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines.

Under din overfart mellem Kos og Turgutreis tilbagelægger du 13 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt