Rejser med færge fra Koufonissia til Kreta

At rejse med færge fra Koufonissia til Kreta er et fremragende valg! Koufonissia-Kreta-færger drives af 1 rederier (Blue Star Ferries), der betjener havnene i Heraklion og Koufonissia.

For at være sikker på at finde en billig Koufonissia Kreta bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Blue Star Ferries.

Færge Koufonissia Kreta i tal

Lande
Grækenland
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Koufonissia Kreta færgeruter

Leder du efter en færge fra Koufonissia til Kreta? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Koufonissia og Kreta på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Blue Star Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Koufonissia eller Heraklion kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Koufonissia og Kreta, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Blue Star Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Koufonissia og Kreta!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Koufonissia Kreta - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Koufonissia til Kreta

Kreta: Ankomst med færge fra Koufonissia og udforskning af regionen

Kreta har flere havne, herunder Heraklion, Rethymno, Chania og Agios Nikolaos. De fleste internationale færger ankommer og afgår fra Heraklion, som er den vigtigste havn på øen. Det er også her, du finder de fleste forbindelser til de andre græske øer. Havnen i Rethymnon er mindre, men også populær blandt rejsende. Chania er en anden vigtig havn på Kretas vestkyst.

Flere færgeselskaber sejler til og fra Kreta. De mest populære er ANEK Lines, Minoan Lines og Blue Star Ferries. Disse selskaber tilbyder regelmæssige og moderne færger, der tilbyder komfortabel service til alle typer rejsende. Det er tilrådeligt at bestille din billet på forhånd, især i sommersæsonen.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None