Koufonissia
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Koufonissia til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Koufonissia til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Koufonissia til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Koufonissia til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Koufonissia til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines, så du kan finde det Koufonissia Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Koufonissia til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Koufonissia - Naxos

Afgangshavn
Koufonissia
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
28 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Koufonissia Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Koufonissia til Naxos, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 933 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Koufonissia til Naxos, er 254 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Koufonissia til Naxos er 1 timer 41 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 30 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Koufonissia kl. 06:55. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Koufonissia kl. 20:15.

Gennemsnitspris for Koufonissia til Naxos færgeoverfart
254 kr.
Prisinterval på færger Koufonissia Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 933 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Koufonissia Naxos
1 timer 41 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
06:55
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
20:15
Ankomsttid for første færge til Naxos
09:00
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
22:00

Hvorfor tage færgen fra Koufonissia til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Koufonissia til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Koufonissia til Naxos er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Koufonissia, til det forlader Naxos. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Koufonissia Naxos-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Koufonissia til Naxos meget hurtigere med fly. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. Under Koufonissia Naxos-færgeoverfarten med Small Cyclades Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Blue Star Ferries er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Koufonissia og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Koufonissia og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Koufonissia Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Koufonissia-Naxos og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Koufonissia-Naxos priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Koufonissia og Naxos. Blue Star Ferries opererer 10 overfarter om ugen til Naxos fra Koufonissia, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
50 minutter
10 overfarter om ugen
Cyclades Fast Ferries Koufonissia Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Koufonissia-Naxos priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Koufonissia og Naxos. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
Sea Jets Koufonissia Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Koufonissia-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Koufonissia og Naxos. Sea Jets opererer 8 overfarter om ugen til Naxos fra Koufonissia, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
40 minutter
8 overfarter om ugen
Small Cyclades Lines Koufonissia Naxos
Small Cyclades Lines
Færgeselskabet Small Cyclades Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Koufonissia og Naxos. På Vivanoda kan du sammenligne Koufonissia-Naxos priser og bestille en Small Cyclades Lines billet mellem Koufonissia og Naxos. Flere oplysninger om Small Cyclades Lines

Hvor afgår færgerne i Koufonissia? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Koufonissia

Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines færger afgår til Naxos fra følgende havne i Koufonissia:

Koufonissia
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Small Cyclades Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Koufonissia til Naxos, tager det mindst 40 minutter at tilbagelægge de 28 km fra Koufonissia til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Koufonissia og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets og Small Cyclades Lines). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Koufonissia til Naxos.

Der er 4 rederier, der forbinder Koufonissia og Naxos: Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets og Small Cyclades Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Koufonissia Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Koufonissia og Naxos tilbagelægger du 28 km.

For at tage med båd fra Koufonissia til Naxos, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 933 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 254 kr..

Den første færge afgår fra Koufonissia kl. 06:55 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Koufonissia kl. 20:15.

Hvordan er en færgeoverfart fra Koufonissia til Naxos?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Koufonissia til Naxos-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Koufonissia til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets og Small Cyclades Lines' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Koufonissia og Naxos.

Klar til ombordstigning i Koufonissia

Før din Koufonissia Naxos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Koufonissia havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Koufonissia inden for den tidsfrist, som Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Koufonissia - Naxos / I færgeterminalen i Koufonissia skal du kigge efter Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Naxos / Fra færgeterminalen i Koufonissia vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. Hvis du rejser i bil, vil Small Cyclades Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Blue Star Ferries' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Koufonissia og Naxos

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Small Cyclades Lines-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Naxos

Her er nogle oplysninger om udstigning i Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Naxos Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. I Naxos kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt