Kyllini
Rejs direkte til Sami med færge
Sami
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kyllini til Sami?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kyllini til Sami? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kyllini til Sami er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kyllini til Sami, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kyllini til Sami.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Ionian Group eller Kefalonian Lines, så du kan finde det Kyllini Sami færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Ionian Group eller Kefalonian Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kyllini til Sami, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kyllini - Sami

Afgangshavn
Kyllini
Grækenland
Vestgrækenland
Ankomsthavn
Sami
Grækenland
Joniske Øer
Afstand
59 km
Færgeselskaber
Ionian Group, Kefalonian Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Kyllini til Sami?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kyllini til Sami være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sami. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kyllini til Sami er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Ionian Group eller Kefalonian Lines-færge vil du nyde en jævn start fra Kyllini og sejle med mindre end 40 km/t til Sami. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Kyllini-Sami-overfart lidt for kort!
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Kyllini til Sami ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Kyllini Sami-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Ionian Group eller Kefalonian Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kyllini og Sami?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kyllini og Sami med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Ionian Group eller Kefalonian Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Ionian Group Kyllini Sami
Ionian Group
Færgeselskabet Ionian Group driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kyllini og Sami. På Vivanoda kan du sammenligne Kyllini-Sami priser og bestille en Ionian Group billet mellem Kyllini og Sami. Flere oplysninger om Ionian Group
Kefalonian Lines Kyllini Sami
Kefalonian Lines
Færgeselskabet Kefalonian Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Kyllini og Sami. På Vivanoda kan du sammenligne Kyllini-Sami priser og bestille en Kefalonian Lines billet mellem Kyllini og Sami. Flere oplysninger om Kefalonian Lines

Hvor afgår færgerne i Kyllini? Hvor ankommer bådene i Sami?

Afgangshavn i Kyllini

Ionian Group eller Kefalonian Lines færger afgår til Sami fra følgende havne i Kyllini:

Kyllini
Kort

Ankomsthavn i Sami

Kefalonian Lines eller Ionian Group skibe ankommer til Sami fra følgende havne:

Sami
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Kyllini og Sami: Ionian Group og Kefalonian Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Ionian Group, Kefalonian Lines.

Under din overfart mellem Kyllini og Sami tilbagelægger du 59 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt