Kythnos
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Kythnos til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Kythnos til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Kythnos til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Kythnos til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Kythnos til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Sea Jets, så du kan finde det Kythnos Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Kythnos til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Kythnos - Naxos

Afgangshavn
Kythnos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
92 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Kythnos til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Kythnos til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Kythnos til Naxos er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Kythnos-Naxos kan du gå ud på Hellenic Seaways eller Sea Jets-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Naxos og føler dig helt zen og energisk.
Hvile i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Kythnos til Naxos ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Ligesom rigtige hotelværelser tilbyder de rejsende senge, badeværelser og i nogle suiter porthuller og balkoner. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Kythnos til Naxos meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Under Kythnos Naxos-færgeoverfarten med Sea Jets eller Hellenic Seaways er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Kythnos og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Kythnos og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Kythnos Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Kythnos-Naxos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Kythnos og Naxos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Kythnos Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Kythnos-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Kythnos og Naxos. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Kythnos? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Kythnos

Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Naxos fra følgende havne i Kythnos:

Kythnos
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Kythnos og Naxos: Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets.

Under din overfart mellem Kythnos og Naxos tilbagelægger du 92 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt