La Gomera
Rejs direkte til Los Cristianos med færge
Los Cristianos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra La Gomera til Los Cristianos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra La Gomera til Los Cristianos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra La Gomera til Los Cristianos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra La Gomera til Los Cristianos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra La Gomera til Los Cristianos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Naviera Armas eller Fred Olsen Express, så du kan finde det La Gomera Los Cristianos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Armas eller Fred Olsen Express tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra La Gomera til Los Cristianos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen La Gomera - Los Cristianos

Afgangshavn
La Gomera
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Los Cristianos
Spanien
Kanariske øer
Afstand
50 km
Færgeselskaber
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge La Gomera Los Cristianos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra La Gomera til Los Cristianos, kan du finde billetter fra 254 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1112 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten La Gomera til Los Cristianos, er 478 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra La Gomera til Los Cristianos er 50 minutter. De langsomste færger vil være 50 minutter om at nå Los Cristianos, mens de hurtigste både vil ankomme til Los Cristianos på 50 minutter. Den første færge forlader havnen i La Gomera kl. 07:00. Den sidste båd til Los Cristianos afgår fra havnen i La Gomera kl. 17:30.

Gennemsnitspris for La Gomera til Los Cristianos færgeoverfart
478 kr.
Prisinterval på færger La Gomera Los Cristianos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
254 kr. - 1112 kr.
Gennemsnitlig overfartstid La Gomera Los Cristianos
50 minutter
Afgangstid for første færge til Los Cristianos
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Los Cristianos
17:30
Ankomsttid for første færge til Los Cristianos
07:50
Ankomsttid for sidste færge til Los Cristianos
18:20

Hvorfor tage færgen fra La Gomera til Los Cristianos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra La Gomera til Los Cristianos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Los Cristianos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra La Gomera til Los Cristianos er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en La Gomera Los Cristianos-færgetur med færge i La Gomera Los Cristianos ultra afslappende. Færgerne fra Naviera Armas eller Fred Olsen Express er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Los Cristianos uden stress og helt afslappet.
For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten La Gomera-Los Cristianos kan du gå ud på Naviera Armas eller Fred Olsen Express-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Los Cristianos fuld af energi.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra La Gomera til Los Cristianos som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader La Gomera, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem La Gomera og Los Cristianos vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem La Gomera og Los Cristianos?

Hvis du ønsker at rejse mellem La Gomera og Los Cristianos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Armas eller Fred Olsen Express, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Armas La Gomera Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne La Gomera-Los Cristianos priser og bestille en Naviera Armas billet mellem La Gomera og Los Cristianos. Naviera Armas opererer 3 overfarter om dagen til Los Cristianos fra La Gomera, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Naviera Armas
1 timer
3 overfarter om dagen
Fred Olsen Express La Gomera Los Cristianos
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express er et færgeselskab med base i Las Palmas på De Kanariske Øer, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Spanien og Portugal. På Vivanoda kan du sammenligne La Gomera-Los Cristianos priser og bestille en Fred Olsen Express billet mellem La Gomera og Los Cristianos. Fred Olsen Express opererer 3 overfarter om dagen til Los Cristianos fra La Gomera, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Fred Olsen Express
50 minutter
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i La Gomera? Hvor ankommer bådene i Los Cristianos?

Afgangshavn i La Gomera

Naviera Armas eller Fred Olsen Express færger afgår til Los Cristianos fra følgende havne i La Gomera:

San Sebastian de la Gomera
Kort

Ankomsthavn i Los Cristianos

Fred Olsen Express eller Naviera Armas skibe ankommer til Los Cristianos fra følgende havne:

los Cristianos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra La Gomera til Los Cristianos, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 50 km fra La Gomera til Los Cristianos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem La Gomera og Los Cristianos om vinteren) og af færgeselskabet (Naviera Armas og Fred Olsen Express). Der er i øjeblikket 6 overfarter om dagen fra La Gomera til Los Cristianos.

Der er 2 rederier, der forbinder La Gomera og Los Cristianos: Naviera Armas og Fred Olsen Express.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din overfart mellem La Gomera og Los Cristianos tilbagelægger du 50 km.

For at tage med båd fra La Gomera til Los Cristianos, kan du finde priser fra 254 kr. for den laveste, til 1112 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 478 kr..

Den første færge afgår fra La Gomera kl. 07:00 til Los Cristianos.

Den sidste færge til Los Cristianos afgår normalt fra La Gomera kl. 17:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt