La Gomera
Rejs direkte til Santa Cruz de La Palma med færge
Santa Cruz de La Palma
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Naviera Armas eller Fred Olsen Express, så du kan finde det La Gomera Santa Cruz de La Palma færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Naviera Armas eller Fred Olsen Express tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen La Gomera - Santa Cruz de La Palma

Afgangshavn
La Gomera
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Santa Cruz de La Palma
Spanien
Kanariske øer
Afstand
84 km
Færgeselskaber
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge La Gomera Santa Cruz de La Palma: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma, kan du finde billetter fra 321 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 962 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten La Gomera til Santa Cruz de La Palma, er 634 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma er 5 timer. De langsomste færger vil være 7 timer 30 minutter om at nå Santa Cruz de La Palma, mens de hurtigste både vil ankomme til Santa Cruz de La Palma på 4 timer. Den første færge forlader havnen i La Gomera kl. 07:00. Den sidste båd til Santa Cruz de La Palma afgår fra havnen i La Gomera kl. 17:30.

Gennemsnitspris for La Gomera til Santa Cruz de La Palma færgeoverfart
634 kr.
Prisinterval på færger La Gomera Santa Cruz de La Palma (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
321 kr. - 962 kr.
Gennemsnitlig overfartstid La Gomera Santa Cruz de La Palma
5 timer
Afgangstid for første færge til Santa Cruz de La Palma
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Santa Cruz de La Palma
17:30
Ankomsttid for første færge til Santa Cruz de La Palma
11:00
Ankomsttid for sidste færge til Santa Cruz de La Palma
22:45

Hvorfor tage færgen fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Santa Cruz de La Palma. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten La Gomera-Santa Cruz de La Palma i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Santa Cruz de La Palma for at komme af båden.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i La Gomera til Santa Cruz de La Palma, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem La Gomera og Santa Cruz de La Palma?

Hvis du ønsker at rejse mellem La Gomera og Santa Cruz de La Palma med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Naviera Armas eller Fred Olsen Express, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Naviera Armas La Gomera Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne La Gomera-Santa Cruz de La Palma priser og bestille en Naviera Armas billet mellem La Gomera og Santa Cruz de La Palma. Naviera Armas opererer 6 overfarter om ugen til Santa Cruz de La Palma fra La Gomera, og rejsetiden er 2 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Naviera Armas
2 timer 30 minutter
6 overfarter om ugen
Fred Olsen Express La Gomera Santa Cruz de La Palma
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express er et færgeselskab med base i Las Palmas på De Kanariske Øer, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Spanien og Portugal. På Vivanoda kan du sammenligne La Gomera-Santa Cruz de La Palma priser og bestille en Fred Olsen Express billet mellem La Gomera og Santa Cruz de La Palma. Fred Olsen Express opererer 11 overfarter om ugen til Santa Cruz de La Palma fra La Gomera, og rejsetiden er 2 timer. Flere oplysninger om Fred Olsen Express
2 timer
11 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i La Gomera? Hvor ankommer bådene i Santa Cruz de La Palma?

Afgangshavn i La Gomera

Naviera Armas eller Fred Olsen Express færger afgår til Santa Cruz de La Palma fra følgende havne i La Gomera:

La Gomera
Kort
San Sebastian de la Gomera
Kort

Ankomsthavn i Santa Cruz de La Palma

Fred Olsen Express eller Naviera Armas skibe ankommer til Santa Cruz de La Palma fra følgende havne:

Santa Cruz de La Palma
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma, tager det mindst 2 timer at tilbagelægge de 84 km fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem La Gomera og Santa Cruz de La Palma om vinteren) og af færgeselskabet (Naviera Armas og Fred Olsen Express). Der er i øjeblikket 2 overfarter om dagen fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma.

Der er 2 rederier, der forbinder La Gomera og Santa Cruz de La Palma: Naviera Armas og Fred Olsen Express.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din overfart mellem La Gomera og Santa Cruz de La Palma tilbagelægger du 84 km.

For at tage med båd fra La Gomera til Santa Cruz de La Palma, kan du finde priser fra 321 kr. for den laveste, til 962 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 634 kr..

Den første færge afgår fra La Gomera kl. 07:00 til Santa Cruz de La Palma.

Den sidste færge til Santa Cruz de La Palma afgår normalt fra La Gomera kl. 17:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt