Lajes das Flores
Rejs direkte til Ponta Delgada med færge
Ponta Delgada
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lajes das Flores til Ponta Delgada?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lajes das Flores til Ponta Delgada? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lajes das Flores til Ponta Delgada er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lajes das Flores til Ponta Delgada, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lajes das Flores til Ponta Delgada.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Atlanticoline, så du kan finde det Lajes das Flores Ponta Delgada færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Atlanticoline tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lajes das Flores til Ponta Delgada, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lajes das Flores - Ponta Delgada

Afgangshavn
Lajes das Flores
Portugal
Azorerne
Ankomsthavn
Ponta Delgada
Portugal
Azorerne
Afstand
512 km
Færgeselskaber
Atlanticoline
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lajes das Flores og Ponta Delgada?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lajes das Flores og Ponta Delgada med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Atlanticoline, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Atlanticoline Lajes das Flores Ponta Delgada
Atlanticoline
Atlanticoline er et færgeselskab med base i Funchal, Portugal, der tilbyder færgefart mellem Azorerne og den portugisiske kyst. På Vivanoda kan du sammenligne Lajes das Flores-Ponta Delgada priser og bestille en Atlanticoline billet mellem Lajes das Flores og Ponta Delgada. Atlanticoline opererer 1 overfarter om ugen til Ponta Delgada fra Lajes das Flores, og rejsetiden er 2 timer. Flere oplysninger om Atlanticoline
2 timer
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Lajes das Flores? Hvor ankommer bådene i Ponta Delgada?

Afgangshavn i Lajes das Flores

Atlanticoline færger afgår til Ponta Delgada fra følgende havne i Lajes das Flores:

Lajes
Kort

Ankomsthavn i Ponta Delgada

Atlanticoline skibe ankommer til Ponta Delgada fra følgende havne:

Ponta Delgada
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt